Heroes & Generals oynayan var mı?

Berk Atmaca

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,350
Dostlar başlıktakı oyun, oynamaktan keyif aldığım bir oyun. Arkadaşlarım genelde lol cs go valorant oynadığı için bu oyuna leş, çöp, bok gibi şeyler söyleyip benle oynamıyorlar. Bu oyunu oynayan var mı? Beraber girmek oyunu daha iyi öğrenmek istiyorum. Yaklaşık 80 saatim var. Steamden oynuyorum.
Oyun içi nick: kissandhug
Steam arkadaş kodum: 384523912

Adını bile duymadım o oyunun. Neymiş la o ?

Oynuyorum ama pek sık girdiğim söylenemez, ücretsiz ve grafikleri düşük Battlefield diyebiliriz. Ücretsiz iyi bir alternatif.
Grafiğe takılmazsanız aşırı eğlenceli bir oyun.

Oynuyorum ama pek sık girdiğim söylenemez, ücretsiz ve grafikleri düşük Battlefield diyebiliriz. Ücretsiz iyi bir alternatif.
Grafiğe takılmazsanız aşırı eğlenceli bir oyun.
Grafik değil de uçak kontrolü mekanikleri hoşuma gidiyor. War Thunder ile benziyormuş Şimdi war thunder indiriyorum. Bakalım ne gibi benzerlikler var.

oynamıştım 8 9 ay önce ücreetsizdi güzel ama beni pek sarmadı normalde bu tarz oyunları severim ama çok hoşuma gitmedi 1 saat civarı zorladım ama yok sarmadı

oynamıştım 8 9 ay önce ücreetsizdi güzel ama beni pek sarmadı normalde bu tarz oyunları severim ama çok hoşuma gitmedi 1 saat civarı zorladım ama yok sarmadı
Oyun biraz vakit alıyor. Piyade kısmı çok sıkıcı oyunun. Bende sıkılıyorum oynarken piyadeyi. Oynama amacım pilot sınıfı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,314
Üyeler
197,175
Son üye
Enesvs
Geri