3 Yıllık platonik sevdiğim kıza açılmak

Bugüne kadar arkasaş olarak takıldıysan çoktan friendzone'a düşmüşsündür.
1 ay gibi bir süre flört olarak takıl ama açik açık yürü.

Empati kur, arkadaş olarak takıldığın ve arkadaş olarak gördüğün biri sana açılıyor. Kabul eder misin?
hmm önerinize dikkate alıcağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Günaydın yaz sonra naber falan sonra dizi/film şarkı okul gibi konulardan devam et
@Mert ama afk
hmmm bu iyi gibi bunu yapabilirim ama fazla heyecanlandım biraz red yemekten korkuyorum

3 yıldır arkadaş ortamındaysanız çoktan friendzone yemişsinizdir demektir. 3 yıl kızı uzaktan izliyorsanız durum daha kötü demektir. Bu işler uzaktan seyrederek, bekleyerek olacak işler değil. Eğer azda olsa belli ettiyseniz kız çoktan şüphelenmiş ve sizi friendzone almıştır. Bu saatten sonra açılıp arkadaşlığınızı bozmanın bir anlamı yok gibi.

hmm önerinize dikkate alıcağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hmmm bu iyi gibi bunu yapabilirim ama fazla heyecanlandım biraz red yemekten korkuyorum
Red yeme ihtimalin her zaman var en kötü ne olabilrki yaz bence hem eğer red yersen boş yere umutlanmazsın (YTD) tabi sana kalmış

birkaç ay konuiman lazım sonra açıl bence diğer türlü konuşmaya başladığın gibi söylersen reddedilme ihtimalin çok yüksek, direkt günaydın yazma aynı okuldaysanız okulla alakalı bir konuyu sor öyle konuşma devam eder

Ret yemekten korkmayın hocam. Denemeden nasıl bilebilirsiniz? Ret yemekten kastım birden bire pat diye kızın karşısına çıkıp ben senden hoşlanıyorum diyip ret yemek değil. Bu salaklık olur. Kızla biraz konuşursun bir şeyler teklif edersin veya artık durumunuz nasılsa, hangi seviyede ise ona göre bir teklifte bulunursunuz ve kız sizle ilgilenmiyorsa ret yersiniz ve biter. Dünyanın sonuymuş gibi bakmak sizi sadece duraklatacaktır.

3 yıldır arkadaş ortamındaysanız çoktan friendzone yemişsinizdir demektir. 3 yıl kızı uzaktan izliyorsanız durum daha kötü demektir. Bu işler uzaktan seyrederek, bekleyerek olacak işler değil. Eğer azda olsa belli ettiyseniz kız çoktan şüphelenmiş ve sizi friendzone almıştır. Bu saatten sonra açılıp arkadaşlığınızı bozmanın bir anlamı yok gibi.
biraz biraz belli ediyordum ama büyük itimal anlamıştır biraz sinyal veriyor ama net bir şey değil

Merhaba 3 yıldır platonik olarak sevdiğim kıza açılmak istiyorum (mesajla) önce biraz sohbet etmek istiyorum günaydın mesajı ile başlayıp onunla sohbet ederek normal olarak 1,2 gün konuşup ona açılmayı düşünüyorum nasıl günaydın yazabilirim hangi konuları konuşabilirim tavsiye veya taktikleriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim...
Hocam yürüyün ama çok saygılı olun ve klişelerden uzak doğal olun tabi kıro iseniz yalandan davranın .
Onu sevdiğinizi böyle böyle fenan deyin. Sonunda zaten size karşı bir şey besliyorsa o da der.

biraz biraz belli ediyordum ama büyük itimal anlamıştır biraz sinyal veriyor ama net bir şey değil
Ne gibi sinyal veriyor. Çoğu zaman normal davranışlar erkekler tarafından böyle anlaşılabiliyor.

Merhaba 3 yıldır platonik olarak sevdiğim kıza açılmak istiyorum (mesajla) önce biraz sohbet etmek istiyorum günaydın mesajı ile başlayıp onunla sohbet ederek normal olarak 1,2 gün konuşup ona açılmayı düşünüyorum nasıl günaydın yazabilirim hangi konuları konuşabilirim tavsiye veya taktikleriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim...
3 yıl konuştun büyük ihtimalle friend zone falan da yemişsindir boş ver o kızı red yiyeceksin.
Ayrıca en fazla 5 ayda falan açılman lazım 3 yıl çok.

Dur bak ben sana doktor tavsiye edem @Emydn10
Bence günaydın yazma naber falan yaz sonra onun ilgi alanları hakkında konuş 1 hafta sonra işler yolundaysa açıl kaçıncı sınıf?
Her aşk konusunda bu adamı görüyorum. Sanırım gerçekten başarılı. :D

Hocam yürüyün ama çok saygılı olun ve klişelerden uzak doğal olun tabi kıro iseniz yalandan davranın .
Onu sevdiğinizi böyle böyle fenan deyin. Sonunda zaten size karşı bir şey besliyorsa o da der.
yok ona çok kibar davranırım başka kimseye davranmadığım kadar biraz ordan belli ettimde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,532
Üyeler
186,505
Son üye
viyo
Geri