6000TL Bütçe ile Telefon Önerisi

çevrremde her iphone kullananda bu sorunlar var ve en çokta ısınma sorunu gidip sadece sosyel medyada iyi foto çekmek için o para marka para tuzağına sazan gibi atlayın :D
aynen kardeşim a1 Türkçenle gel akıl ver

aynen kardeşim a1 Türkçenle gel akıl ver
dostum bunlar o fiyata daha iyi telefon aldırmanın değil iphone aldırmamanın peşindeler sal bunları 40 kanıt olsa yine inandıramazsın

ne yani sen şimdi 3k lık realme 7 ile iphone 11 i mi karşılaştırdın neyse sana cevap vermek sıkıntılı elimde 40 kanıt olsa inanmazsın
Ekran akiciligi olarak evet realme 7 daha iyidir çünkü 90 Hz ama oyunlarda programlarda vs. Tabii ki iPhone 11 önde ki bırak ta olsun 3k ya orta segment telefon alıp 7.5k ya neredeyse premium segment telefon alıp hala 60 Hz de oyun deneyimi almakta ne bilim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Onlar ergen tiplemeler olduğu için olabilir :) +25 yaş apple kullanıcıları kaliteye para veriyor. Bu üslupta mesaj yazdığına göre sende max 17-18 yaşındasın
Evet 17 yaşındayım evet baba parasi yiyorum ve gidipte baba parasıyla 8k ya telefon aldiramam isterse android isterse iPhone olsun sorun burda telefon değil saçma sapan eleştiri yapmaniz

Ekran akiciligi olarak evet realme 7 daha iyidir çünkü 90 Hz ama oyunlarda programlarda vs. Tabii ki iPhone 11 önde ki bırak ta olsun 3k ya orta segment telefon alıp 7.5k ya neredeyse premium segment telefon alıp hala 60 Hz de oyun deneyimi almakta ne bilim
peki en düşük ayarda bile 45 fps seçeneğinin açık olması ? 90 fps alıyormusunda 90 hz kullanıyorsun

Apple alanlar oyun için almıyor. Genellikle akıcı sistem donmadan kasmadan kullanmak için alıyorlar. Bende 6s 32GB var 5.seneye girecek pubg kasmıyor alanımda hala 10gb yer var

peki en düşük ayarda bile 45 fps seçeneğinin açık olması ? 90 fps alıyormusunda 90 hz kullanıyorsun
Abicim zaten ben 90 Hz yı oyunlarda kullanıyorum demedim ki :) uygulamalarda ve arayüzde gezinrken zaten işlemcim de pubg stok hali ile 45 gfx ile sabit 55 -60 arası FPS veriyor ama iPhone 90 FPS verecek işlemciye rağmen 60 Hz ekranla geliyor

Evet 17 yaşındayım evet baba parasi yiyorum ve gidipte baba parasıyla 8k ya telefon aldiramam isterse android isterse iPhone olsun sorun burda telefon değil saçma sapan eleştiri yapmaniz
kullanmadığın veya senin olmayan telefon için kötü yorumda bulunup karşındakine olumsuz yönde etkileyemezsin

7.5k ya neredeyse premium segment telefon alıp hala 60 Hz de oyun deneyimi almakta ne bilim
Abicim zaten ben 90 Hz yı oyunlarda kullanıyorum demedim ki :) uygulamalarda ve arayüzde gezinrken zaten işlemcim de PUBG stok hali ile 45 gfx ile sabit 55 -60 arası FPS veriyor ama iPhone 90 FPS verecek işlemciye rağmen 60 Hz ekranla geliyor
aynen oyunda dememişsin androidi savunayım derken kendi tükürdüğünü yalamak

kullanmadığın veya senin olmayan telefon için kötü yorumda bulunup karşındakine olumsuz yönde etkileyemezsin
Hict öyle bişey yapmıyorum ayrıca realme 7 nin 90 FPS vermeyeceğini anlamayacqk kadar da telefon cahili olduğunu neden kabullenmiyorsun ?

aynen oyunda dememişsin androidi savunayım derken kendi tükürdüğünü yalamak
Android'i savunmak mi alakası bile her android kullanan savunucusu olmuyor iPhone nin bataryası ve ekranın yenilemesi daha iyi olsaydı şuan iphoneler yok satıyor olur android kalmazdı piyasada

Hict öyle bişey yapmıyorum ayrıca realme 7 nin 90 FPS vermeyeceğini anlamayacqk kadar da telefon cahili olduğunu neden kabullenmiyorsun ?

Android'i savunmak mi alakası bile her android kullanan savunucusu olmuyor iPhone nin bataryası ve ekranın yenilemesi daha iyi olsaydı şuan iphoneler yok satıyor olur android kalmazdı piyasada
ne taktınız iphone bataryasına o kötü iphone bataryaları 6, 7, 8, de kaldı plus modellerde zaten sorun yoktu al sana kötü dediğin iphone 11 bataryası

İphone'lar zaten çok satıyor :D kardeşim senin yaşının yarısı kadar android kullandım ben :) İlk telefonum Galaxy W ; 2. Galaxy s3 neo ; 3. Galaxy a7 2016 ; 4. İphone 6s Android kullanırken kendi romumu editleyip xda'ya yüklemişliğim var

İphone'lar zaten çok satıyor :D kardeşim senin yaşının yarısı kadar android kullandım ben :) İlk telefonum Galaxy W ; 2. Galaxy s3 neo ; 3. Galaxy a7 2016 ; 4. İphone 6s Android kullanırken kendi romumu editleyip xda'ya yüklemişliğim var
Helal o zaman ne diyim yazdığım cümlelerden sadece çok satıyor i anlaman da ayrı bi başarı

Poco F3 5500tl en üst versiyonu.

Geri