Ps5 alıp PS4 oyunlarını oynamak

Buraks

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,236
Böyle bir şey mümkün diye biliyorum fakat tekrardan sormak istedim.Mesela Spiderman(PS4 versiyon olanı) oyununu ve ya Last of us ı PS 5 de oynabilir miyim.

Evet. hatta bazı oyunları PS5'e ücretsiz upgrade edip oynayabiliyorsunuz.

Böyle bir şey mümkün diye biliyorum fakat tekrardan sormak istedim.Mesela Spiderman(PS4 versiyon olanı) oyununu ve ya Last of us ı PS 5 de oynabilir miyim.
Evet oynayabilirsin. Bu oyunlar dışında bütün PS4 oyunları PS5 üzerinde çalışıyor.

• Afro Samurai 2: Revenge of Kuma Volume One
  • TT Isle of Man - Ride on the Edge 2
  • Just Deal With It!
  • Robinson: The Journey
  • We Sing
  • Hitman Go: Definitive Edition
  • Shadwen

Peki PS 5 şuanda alınir mi sence ve Xbox series x ile arasında güç farkı nasıl
Series X bi' tık daha güçlü. PS5 alınır fakat alınca oyun bütçen de olması gerekecek. O yüzden oyun bütçen yoksa Series X tercih et, Gamepass kullanıtsın.

Series X bi' tık daha güçlü. PS5 alınır fakat alınca oyun bütçen de olması gerekecek. O yüzden oyun bütçen yoksa Series X tercih et, Gamepass kullanıtsın.
Evet haklısınız benim düşüncem ps4 oyunu alıp onları oynamak (çünkü şimdiye kdr hiç ps im olmadı o yüzden hiçbir oyunu bilmiyorum)ve şahsı olarak xbox ta çok fazla başarılı oyun yok exclusive olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide son olarak ps5 için nasıl bir monitör almam gerek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,658
Üyeler
187,545
Son üye
Mck.
Geri