Evet oynayabilirsin. Bu oyunlar dışında bütün PS4 oyunları PS5 üzerinde çalışıyor.Böyle bir şey mümkün diye biliyorum fakat tekrardan sormak istedim.Mesela Spiderman(PS4 versiyon olanı) oyununu ve ya Last of us ı PS 5 de oynabilir miyim.
Hangi oyunlar acaba
Knk bide PS4 konumda çok yardımcı oldun bu ps5 de de hangi cuh modelini almam gerek![]()
PS4 to PS5: All Games with Confirmed Free Upgrades
Every game that lets you transfer from PS4 to PS5www.pushsquare.com
PS5'in şu anlık 1 tane CUH modeli var. Başka yok.Knk bide PS4 konumda çok yardımcı oldun bu ps5 de de hangi cuh modelini almam gerek
Series X bi' tık daha güçlü. PS5 alınır fakat alınca oyun bütçen de olması gerekecek. O yüzden oyun bütçen yoksa Series X tercih et, Gamepass kullanıtsın.Peki PS 5 şuanda alınir mi sence ve Xbox series x ile arasında güç farkı nasıl
Evet haklısınız benim düşüncem ps4 oyunu alıp onları oynamak (çünkü şimdiye kdr hiç ps im olmadı o yüzden hiçbir oyunu bilmiyorum)ve şahsı olarak xbox ta çok fazla başarılı oyun yok exclusive olarakSeries X bi' tık daha güçlü. PS5 alınır fakat alınca oyun bütçen de olması gerekecek. O yüzden oyun bütçen yoksa Series X tercih et, Gamepass kullanıtsın.
Bide son olarak ps5 için nasıl bir monitör almam gerekSeries X bi' tık daha güçlü. PS5 alınır fakat alınca oyun bütçen de olması gerekecek. O yüzden oyun bütçen yoksa Series X tercih et, Gamepass kullanıtsın.
1080p'de PS5 kötü olur. 2K görüntüyü de desteklemiyor zaten PS5. En az 4K bir mönitör öneririm.Bide son olarak ps5 için nasıl bir monitör almam gerek
PS5 4K 60FPS oynatıyor. 4K 120FPS çalışan oyunlar da var fakat 4K 120Hz monitörler çok pahalı olur. 4K 60Hz monitör yeterli olur.hz olarak peki