Co-op arayanların dikkatine! The Long Dark co-op modu

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Reaksiyon skoru
42,258
Arkadaşlar bir kişi the long dark için co-op modu geliştiriyor. Bu mod şu anda indirilebiliyor. Arkadaşları ile oynamak isteyen kişilere müjde.
Modu indirmek için adamın linkini verdiği discord sunucusundan indirmeniz gerekiyor.

Bu da türk bir yayıncı. Modu arkadaşı ile test ediyor.

Mod şu an kusursuz, pişmiş değil. Hala geliştirilme aşamasında. Bilginize...

Arkadaşlar bir kişi the long dark için co-op modu geliştiriyor. Bu mod şu anda indirilebiliyor. Arkadaşları ile oynamak isteyen kişilere müjde.
Modu indirmek için adamın linkini verdiği discord sunucusundan indirmeniz gerekiyor.

Bu da türk bir yayıncı. Modu arkadaşı ile test ediyor.

Mod şu an kusursuz, pişmiş değil. Hala geliştirilme aşamasında. Bilginize...
Adamı bayadır takip ediyorum. İyi gelişme kaydetti co-op mod için.

İşte bu akar.

Modcuların eklediği şeyleri oyun yapımcılarının yıllarca eklememeleri çok garibime gider hep :D
Co-op getirmek istemediklerini çok defa belirttiler aslında. Co-op'a uygun bir oyun da değil bence ve bu yapılan modun da tam olarak düzgün olacağını ve biteceğini düşünmüyorum malesef :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nedense Hinterland co-op modu asla yapmayacakmış gibi geliyor bana 🤔
yapılmayacak zaten

Co-op getirmek istemediklerini çok defa belirttiler aslında. Co-op'a uygun bir oyun da değil bence ve bu yapılan modun da tam olarak düzgün olacağını ve biteceğini düşünmüyorum malesef :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yapılmayacak zaten
Ben de böyle düşünüyorum. The Forest, DST ve Minecraft Co-op moda daha uygun geliyor

Mod düzgün çalışıyor mu ki?Birde neden co-op oynanmaz diyorsunuz ?
Ben daha bu oyuna başlamadım co-op olmadığını öğrenince bu mod bi heyecanlandırmadı değil

Mod düzgün çalışıyor mu ki?Birde neden co-op oynanmaz diyorsunuz ?
Ben daha bu oyuna başlamadım co-op olmadığını öğrenince bu mod bi heyecanlandırmadı değil
Co op normal bir hayatta kalma oyununda akmaz. Forest , minecraft gibi oyunlarda akar

Geri