RDR 2 Gamepadle mi Oynanmalı Yoksa Klavye ve Mouse ile mi ?

Gamepad mi yoksa Klavye ve Mouse mu ?

• Gamepad

Oylar: 15 48.4%
  • Klavye ve Mouse

Oylar: 16 51.6%

• Oy kullanan toplam üye
    31

cemtastan2301

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,018
Ben oynadığım bir oyunu 2 kere oynamam (Assassin's Creed serisi ve Cyberpunk 2077 harici). Gamepad alınca oynamak için bekliyordum bu oyunu. Şimdi gamepad alacağım ama Logitech F710'un Mediamarkt'ta stokları bitmiş o yüzden alamıyorum. Ben de beklemekten aşırı sıkıldım ve RDR 2 indirmek istiyorum. Sizce Gamepad alıp mı oynamalıyım yoksa klavye ve mouse ile de zevk alır mıyım ? Gamepad ile aşırı zevkli olur mu ? Pişman olur muyum yani ?

klavye mouse daha zevkli olur bence shooter oyunlarında

Gamepad ile daha zevkli. Titreşim motoru güzel kullanılmış.
Nişan kısmında yapamam diye düşünüyorsan, aim assist açabilirsin.
Yine aynı şekilde aim assist ayarları da güzel yapılmış.
(Bu arada gamepad ile bitirdim)

Gamepad ile daha zevkli olur bence

klavye mouse daha zevkli olur bence shooter oyunlarında
Gamepad ile daha zevkli. Titreşim motoru güzel kullanılmış.
Nişan kısmında yapamam diye düşünüyorsan, aim assist açabilirsin.
Yine aynı şekilde aim assist ayarları da güzel yapılmış.
Gamepad ile daha zevkli olur bence
Karar veremedim, gamepad mi klavye ve mouse mu ? Bu arada hocam ilk kez Gamepad ile oyun oynayacağım için kesinlikle aim assisti açacağım.

Ben oynadığım bir oyunu 2 kere oynamam (Assassin's Creed serisi ve Cyberpunk 2077 harici). Gamepad alınca oynamak için bekliyordum bu oyunu. Şimdi gamepad alacağım ama Logitech F710'un Mediamarkt'ta stokları bitmiş o yüzden alamıyorum. Ben de beklemekten aşırı sıkıldım ve RDR 2 indirmek istiyorum. Sizce Gamepad alıp mı oynamalıyım yoksa klavye ve mouse ile de zevk alır mıyım ? Gamepad ile aşırı zevkli olur mu ? Pişman olur muyum yani ?
Eğer bir oyunu Gamepad ile oynamaya başlarsan sonradan klavye mouse zor geliyor. Aynı şey tam tersi için de geçerli.

Nişan alma olayları vs zor gta5 ten biliyorum gamepad tercih etmezdim sizin yerinizde olsam.

Ben hiç gamepad ile oyun oynamadım yani zor mu gelir diyorsun ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternetten alacağım zaten ama stok yok. Şuan en ucuz 370 TL civarı.
Rdr 2 zor gelebilir. Ac oyunları ise tam Gamepadle oynamalık oyun mesela. Ben rdr 2 yi klavye mouse la bitirince daha sonra Gamepad ile oynamakta zorlandım.

Nişan alma olayları vs zor gta5 ten biliyorum gamepad tercih etmezdim sizin yerinizde olsam.
Rdr 2 zor gelebilir. Ac oyunları ise tam Gamepadle oynamalık oyun mesela. Ben rdr 2 yi klavye mouse la bitirince daha sonra Gamepad ile oynamakta zorlandım.
O da doğru. İlk kez Gamepad kullanacağım ve ilk oyunumda tamamen silah üzerine kurulmuş bir oyun olacak. :D Zorlanırım dediğiniz gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,441
Üyeler
186,335
Son üye
Equelta
Geri