RDR 2 Gamepadle mi Oynanmalı Yoksa Klavye ve Mouse ile mi ?

Gamepad mi yoksa Klavye ve Mouse mu ?

• Gamepad

Oylar: 15 48.4%
  • Klavye ve Mouse

Oylar: 16 51.6%

• Oy kullanan toplam üye
    31
Ben oynadığım bir oyunu 2 kere oynamam (Assassin's Creed serisi ve Cyberpunk 2077 harici). Gamepad alınca oynamak için bekliyordum bu oyunu. Şimdi gamepad alacağım ama Logitech F710'un Mediamarkt'ta stokları bitmiş o yüzden alamıyorum. Ben de beklemekten aşırı sıkıldım ve RDR 2 indirmek istiyorum. Sizce Gamepad alıp mı oynamalıyım yoksa klavye ve mouse ile de zevk alır mıyım ? Gamepad ile aşırı zevkli olur mu ? Pişman olur muyum yani ?
klavye mouse daha iyi ateş ederken ecel teri dökersin gamepad ile.

Ben oynadığım bir oyunu 2 kere oynamam (Assassin's Creed serisi ve Cyberpunk 2077 harici). Gamepad alınca oynamak için bekliyordum bu oyunu. Şimdi gamepad alacağım ama Logitech F710'un Mediamarkt'ta stokları bitmiş o yüzden alamıyorum. Ben de beklemekten aşırı sıkıldım ve RDR 2 indirmek istiyorum. Sizce Gamepad alıp mı oynamalıyım yoksa klavye ve mouse ile de zevk alır mıyım ? Gamepad ile aşırı zevkli olur mu ? Pişman olur muyum yani ?
Çatışmalarda klavye ve mouse ile oynamak daha güzel oluyor ama at sürmek gamepad ile daha iyi olur.

şahsen oyunun yarısını klavye ile oynadım gayet iyidi alışılmış kontroller zaten ama oyunun yarısında gamepad aldım kendime ve yaslanıp daha da rahat oynamaya başladım :)
daha zevkli yayıla yayıla oynuyorsun kontroller kolay ama silah sıkma muhabbeti pek iyi değil bi yerden sonra vur vur geç moduna geliyo çünkü aim otomatik kitleniyor gamepadle oynayınca belki kapanıyordur ama o dezavantajı hariç çok daha iyi gamepad.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,331
Üyeler
186,322
Son üye
EkoReis
Geri