Sir Alex Ferguson
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,931
GamePad ile daha çok sarar.
klavye mouse daha iyi ateş ederken ecel teri dökersin gamepad ile.Ben oynadığım bir oyunu 2 kere oynamam (Assassin's Creed serisi ve Cyberpunk 2077 harici). Gamepad alınca oynamak için bekliyordum bu oyunu. Şimdi gamepad alacağım ama Logitech F710'un Mediamarkt'ta stokları bitmiş o yüzden alamıyorum. Ben de beklemekten aşırı sıkıldım ve RDR 2 indirmek istiyorum. Sizce Gamepad alıp mı oynamalıyım yoksa klavye ve mouse ile de zevk alır mıyım ? Gamepad ile aşırı zevkli olur mu ? Pişman olur muyum yani ?
Çatışmalarda klavye ve mouse ile oynamak daha güzel oluyor ama at sürmek gamepad ile daha iyi olur.Ben oynadığım bir oyunu 2 kere oynamam (Assassin's Creed serisi ve Cyberpunk 2077 harici). Gamepad alınca oynamak için bekliyordum bu oyunu. Şimdi gamepad alacağım ama Logitech F710'un Mediamarkt'ta stokları bitmiş o yüzden alamıyorum. Ben de beklemekten aşırı sıkıldım ve RDR 2 indirmek istiyorum. Sizce Gamepad alıp mı oynamalıyım yoksa klavye ve mouse ile de zevk alır mıyım ? Gamepad ile aşırı zevkli olur mu ? Pişman olur muyum yani ?
şahsen oyunun yarısını klavye ile oynadım gayet iyidi alışılmış kontroller zaten ama oyunun yarısında gamepad aldım kendime ve yaslanıp daha da rahat oynamaya başladımBen oynadığım bir oyunu 2 kere oynamam (Assassin's Creed serisi ve Cyberpunk 2077 harici). Gamepad alınca oynamak için bekliyordum bu oyunu. Şimdi gamepad alacağım ama Logitech F710'un Mediamarkt'ta stokları bitmiş o yüzden alamıyorum. Ben de beklemekten aşırı sıkıldım ve RDR 2 indirmek istiyorum. Sizce Gamepad alıp mı oynamalıyım yoksa klavye ve mouse ile de zevk alır mıyım ? Gamepad ile aşırı zevkli olur mu ? Pişman olur muyum yani ?