Far Cry New Dawn vs Far Cry Primal - Hangisi Alınır?

Primal öneririm. Daha önce de demiştim galiba en sevdiğim far cry oyunudur diye. Değişik bir ortam. 12 bin yıl önce geçiyor. İnsanın dikkatini çekiyor doğal olarak.
Evet söylemiştiniz. iki oyunu da almayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikiside kötü sırf temaları ilgimi çekti gireyim dedim 1 saat anca dayandım görevler rezalet bölge kilici açma mekan ele geçirme saçma sapan yan görevler haritada gırla dolu ana karakter sönük kötü karakter yine çok hawlı klasik ubi oyunu.
Far cry 5 oynadın mı?

Hiç biri. Far cry 3 al geç. aynı mekanikler zaten.

Primal

5 bence kötü değil. Grafikler Gayet iyi ve bana göre iyi bir hikayeye sahip. karakter tasarımları da iyi
Benim Sıralamam
1- FarCry 1
2- FarCry 4 (6 iyi olursa bu sıraya geçebilir.)
3- FarCry 3
4- FarCry Primal
5- FarCry 5
6- FarCry New Dawn

5 bence kötü değil. Grafikler Gayet iyi ve bana göre iyi bir hikayeye sahip. karakter tasarımları da iyi
Marketten bir şey almak çok fazla zor.

Evet söylemiştiniz. iki oyunu da almayı düşünüyorum.

Far cry 5 oynadın mı?
FC5 çok az girdim oda aynı 1 saat sonra vınn tek beğendiğim ubi oyunu Valhalla geri kalan bütün oyunlarda aynı rezalat sistem Valhalla'da da azcık var ama baya kotarmışlar. origin ve Odyssey de nerdeyse aynı ama biraz kotarmışlar onlarda

Marketten bir şey almak çok fazla zor.
Marketten bişey almak zor değil ki. Markete gidip alıyorsun bu kadar. Marketteki fiyatlardan diyorsan yan görevlerden bulunuyor zaten

FC5 ço kaz girdim oda aynı 1 saat sonra vınn tek beğendiğim ubi oyunu Valhalla geri kalan bütün oyunlarda aynı rezalat sistem Valhalla'da da azcık var ama baya kotarmışlar. origin ve Odyssey de eh işte
Haklısın. Klasik ubi oyunları. Artık sıkmaya başladı. Bu geleneği ac Valhalla ile ve far cry 6 ile biraz degistirmis gibi duruyorlar. Değiştirmekte zorundalar zaten artik.

Haklısın. Klasik ubi oyunları. Artık sıkmaya başladı. Bu geleneği ac Valhalla ile ve far cry 6 ile biraz degistirmis gibi duruyorlar. Değiştirmekte zorundalar zaten artik.
Ben FC6 da haylen daha şüpheliyim oyun baya hoş duruyor ama umarım görevler dolu olurlar yani içi boş olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,189
Üyeler
184,595
Son üye
owner99
Geri