Mastürbasyon nasıl bırakılır? [Rehber]

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Boş konulara bir yenisi daha eklendi.

Verdiğiniz örnek hem saçma hemde yanlış sigara içmek alışkanlık değil bağımlılıktır 21 günden sonra tak diye bırakmış olmuyorsun. Ayrıca bir insan neden mastürbasyonu komple bırakmak ister onuda anlamadım.

Rehber için biraz fazla kısa olmuş gibi. Daha detaylı bir rehber hazırlanabilirdi bilgilerde çok yüzeysel kalınmış. Yine de emeğinize sağlık.
uzan yazarım diye yaptım fakat bu kadar çıktı

bu arkadaşda bırakamaz galiba

【nsfw】 - Discord 10.06.2021 18_28_10.png

Boş konulara bir yenisi daha eklendi.

Verdiğiniz örnek hem saçma hemde yanlış sigara içmek alışkanlık değil bağımlılıktır 21 günden sonra tak diye bırakmış olmuyorsun. Ayrıca bir insan neden mastürbasyonu komple bırakmak ister onuda anlamadım.
Kardeşim bazı durumlar hariç mastürbasyon yanlış bi şey o yüzden ve de artık bıktım o yüzden

İlk önce Matürbasyon nedir:Matürbasyon kişinin kendisini cinsel şekilde tatmin etmesidir.

İlk önce mastürbasyonu bırakmak için kararlı olmalıyız ve de pes etmemeliyim

Ve 21 gün boyunca mastürbasyon yapmamak lazım bırakmak için çünkü şöyle bir şey görmüştüm mesela sigara içen birisi 21 gün boyunca sigara içmesse kurtulur o alışkanlıktan

Ben başladım umarım bu alışkanlığım biter :)
Bu insan beyninin alışkanlığı bırakma süresi yalnız. Alışkanlığı bıraktım diye tamamen bırakmış olunmuyor. Sigara içib diyorum en azından konudaki muhabbeti bilemem

Bu insan beyninin alışkanlığı bırakma süresi yalnız. Alışkanlığı bıraktım diye tamamen bırakmış olunmuyor. Sigara içib diyorum en azından konudaki muhabbeti bilemem
İnstagram da görmüştüm 21 gün kuralı nı o yüzden 21 gün falan yazdım oraya

Kardeşim bazı durumlar hariç mastürbasyon yanlış bi şey o yüzden ve de artık bıktım o yüzden
Aşırıya kaçılmadığı sürece mastürbasyon yanlış bir şey değildir.

asılın gitsin sopanıza beeeee

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,164
Üyeler
186,456
Son üye
malatyalihamsi