mahşerin pompacısı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Ben deben bırakmam
Ben deben bırakmam
Kardeşim bazı durumlar hariç mastürbasyon yanlış bi şey o yüzden ve de artık bıktım o yüzdenBoş konulara bir yenisi daha eklendi.
Verdiğiniz örnek hem saçma hemde yanlış sigara içmek alışkanlık değil bağımlılıktır 21 günden sonra tak diye bırakmış olmuyorsun. Ayrıca bir insan neden mastürbasyonu komple bırakmak ister onuda anlamadım.
Bu insan beyninin alışkanlığı bırakma süresi yalnız. Alışkanlığı bıraktım diye tamamen bırakmış olunmuyor. Sigara içib diyorum en azından konudaki muhabbeti bilememİlk önce Matürbasyon nedir:Matürbasyon kişinin kendisini cinsel şekilde tatmin etmesidir.
İlk önce mastürbasyonu bırakmak için kararlı olmalıyız ve de pes etmemeliyim
Ve 21 gün boyunca mastürbasyon yapmamak lazım bırakmak için çünkü şöyle bir şey görmüştüm mesela sigara içen birisi 21 gün boyunca sigara içmesse kurtulur o alışkanlıktan
Ben başladım umarım bu alışkanlığım biter
İnstagram da görmüştüm 21 gün kuralı nı o yüzden 21 gün falan yazdım orayaBu insan beyninin alışkanlığı bırakma süresi yalnız. Alışkanlığı bıraktım diye tamamen bırakmış olunmuyor. Sigara içib diyorum en azından konudaki muhabbeti bilemem
Aşırıya kaçılmadığı sürece mastürbasyon yanlış bir şey değildir.Kardeşim bazı durumlar hariç mastürbasyon yanlış bi şey o yüzden ve de artık bıktım o yüzden
günah?Aşırıya kaçılmadığı sürece mastürbasyon yanlış bir şey değildir.