otomatik iptalmi oluyo ?3. ayın sonunda kart hala aktif ve abonelik iptal edilmediyse para çekilir ininalden (paran yoksa çekilmez)
Otomatikmi derken nasıl yani ? para çekmesin istersen şuradan iptal et eylülde nitro bitince para çekmesinotomatik iptalmi oluyo ?
yani para yok ininalde olmadığı için otomatik iptalmi oluyo 3 ayın sonunda demek istedimOtomatikmi derken nasıl yani ? para çekmesin istersen şuradan iptal et eylülde nitro bitince para çekmesin
Alıntıyı görüntüle
eğer yanlış bilmiyorsam para olana kadar aralıklarla çekmeyi deniyor para olunca çekip aboneliği devam ettiriyor ama discorddan iptal ederseniz çekemez.yani para yok ininalde olmadığı için otomatik iptalmi oluyo 3 ayın sonunda demek istedim
para toksa sıkıntı olmaz ama 3 ayın sonunda emin olmak adına nitroyu ipyal edebilir veya sanal kartı kapatabilirsinarkadaşlar ben ininalde sanal kart oluşturup 3 ay epic gamesten bedava nitro aldım ininalde hiç para yok bu 3 ayın sonunda karttan para vb çekilirmi cevplarsanız sevinirim.
son 1 gün kala mı iptal mı edtyyimeğer yanlış bilmiyorsam para olana kadar aralıklarla çekmeyi deniyor para olunca çekip aboneliği devam ettiriyor ama discorddan iptal ederseniz çekemez.
şimdi etsen de bir şey değişmez yine eylüle kadar kullanabilirsinson 1 gün kala mı iptal mı edtyyim