Koldan nasıl aim alınır?

bileğe göre kolla oynarken daha hassas aim alınabiliyor yani şöyle diyeyim
bileğini çevirirken kat ettiğin açı kolunu çevirirken kat ettiğin açıdan daha fazla olduğu için kritik kaymalar olabiliyor ki bence bu büyük bir dezavantaj, bundan ötürü kol ile oynuyorum gerçekten farkı uzun vadede anlıyorsun leş gibi oynayan biri olarak şimdi kendimi epeyce geliştirdim tabi kişiden kişiye değişir
Şaşırtıcı, çoğu profesyonelin de bilekten oynadığını düşününce. Tabii bazı insanlar alışamayabilir kendi oynayış stilimde mesela, bir çatışmaya girmeyeceksem kolumu masaya dayadığım noktayı destek alıp sağa sola çeviririm, adam göreceksem bileğimden oynarım, ani reflex verirken yine kolumdan destek alıp (tam olarak koldan oynamak denemez) sonra tekrardan bileğimle oynarım. Bileğe göre nasıl daha hassas oluyor onu anlamadım yalnız. Bilekte teknik olarak daha detaylı hareketler yapabiliyor olman lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Koldan oynamanın avantajı daha büyük bence. Bana kalırsa düşük sens ile oynamak ipleri daha da ele almanı sağlıyor. Doğal olarak daha iyi oynamaya başlıyorsun. Çok uzun zamandır düşük sens ile oynayan biriyim ve bütün arkadaşlarımı da düşük sensi önerdim. Şuan hepsi beniö oynadığım seviyelerin civarında önceki hallerinden çok daha iyi oynuyorlar. Düşük sensle bilekten oynamak zor olacaktır. O yüzden en iyisinin her zaman kol olduğunu düşünüyorum. Edpi mın çok yüksek olmadığ halde koldan oynadığım için çok hızlı dönüşler, keskin hareketler yapabiliyorum. Benim bir arkadaşım bilekten oynuyordu kendisine düşük sens e ve kola geçmesini önerdim. Zaman içinde alıştı tabii şuan çok daha iyi oynuyor. Elbette yüksek sens ile oynayan profosyonel oyuncular var ama çok büyük bir kısım düşük sens i tercih ediyor. Düşük sens derken yüksek dpi ve sens lere göre kıyaslıyorum. Ortalama e dpi değerlerine göre değil.
Nasıl bir sens ve dpı kullanıyorsun?

Şaşırtıcı, çoğu profesyonelin de bilekten oynadığını düşününce. Tabii bazı insanlar alışamayabilir kendi oynayış stilimde mesela, bir çatışmaya girmeyeceksem kolumu masaya dayadığım noktayı destek alıp sağa sola çeviririm, adam göreceksem bileğimden oynarım, ani reflex verirken yine kolumdan destek alıp (tam olarak koldan oynamak denemez) sonra tekrardan bileğimle oynarım. Bileğe göre nasıl daha hassas oluyor onu anlamadım yalnız. Bilekte teknik olarak daha detaylı hareketler yapabiliyor olman lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl bir sens ve dpı kullanıyorsun?
800 dpi, 0.45 sens.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,455
Üyeler
184,164
Son üye
OmerOzturk