Son Sahur ve Son İftar...

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,078
Merhaba sevgili dostlarım,
Dünyamız gözle bile görülmeyen bir virüsün altında iken Elhamdulillah bizden öncekilere Farz olduğu gibi bizede Farz olduğu için oruçlarımızı tuttuk. Allah kabul etsin inşallah...
Rabbim bizi diğer Ramazanlarada kavuşturur inşallah...

Amin. Eskiden Ramazan ayının geldiği belli olurdu. Şimdi hiçbir şeyin tadı kalmadı.

İnşallah valla 30 gün ne ara geçti hatırlamıyorum bile
Hocam nedense Ramazan ayı hep daha hızlı geçer yada biz öyle hissederiz ben hep Rabbim biz zorlanmayalım diye kolaylık sağladığını düşündüm :D
Post automatically merged:

Amin. İlk defa tam olarak 30 gün oruç tuttum, her zaman 1 gün 2 gün ara veriyordum bu sene olmadı :D.
Allah Kabul etsin hocam, ona bakarsak dininin ney diye sorduğunda 'Elhamdulillah Müslümanım' deyip hiç oruç tutmayan *Sözde* Müslümanlar var :D

Amin. Eskiden Ramazan ayının geldiği belli olurdu. Şimdi hiçbir şeyin tadı kalmadı.
Maalesef hocam Rabbim yinede tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah

Hayatımdaki en tatsız Ramazan ayı oldu. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Daha coşkulu Ramazanlara kavuşuruz inşallah.
Amin hocam amin...

Hocam nedense Ramazan ayı hep daha hızlı geçer yada biz öyle hissederiz ben hep Rabbim biz zorlanmayalım diye kolaylık sağladığını düşündüm :D

Allah Kabul etsin hocam, ona bakarsak dininin ney diye sorduğunda 'Elhamdulillah Müslümanım' deyip hiç oruç tutmayan *Sözde* Müslümanlar var :D
Diğer aylardan hızlı geçtiği doğru Sakaryada 15 saat sonra iftar var bitiyor Ramazan

Peki arkadaşlar ee madem Müslümanız peki sabah namazını kılıp yatmamız yok mu cümleten hadi başlamayanlar kendisine bir baksın neyi yanlış yapıyor yada eksik yapıyor , 5 vakit namazımıda kılınca bitmiyor ama sonuçta üstümüze Farz kılınmış bir ibadet.

Bayram namazı da hakkın rahmetine kavuştu.
Hocam oda bir şey mi Cuma namazları için "Ey iman edenler, cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah'ı zikretmeye koşun ve alış-verişi bırakın. Eğer bilirseniz, bu sizin için daha hayırlıdır." ayeti nazil olmuş ve ehemmiyeti vurgulanmış ama biz bu süreçte kaç kere Cuma namazını kılamadık :(

Hocam oda bir şey mi Cuma namazları için "Ey iman edenler, cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah'ı zikretmeye koşun ve alış-verişi bırakın. Eğer bilirseniz, bu sizin için daha hayırlıdır." ayeti nazil olmuş ve ehemmiyeti vurgulanmış ama biz bu süreçte kaç kere Cuma namazını kılamadık :(
10

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,225
Üyeler
191,047
Son üye
aslihanozn
Geri