Kronik
teşekkürler hocamKronik sorunlu alınmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu alabilirsin
![]()
Kingston A2000 SA2000M8/500G PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston A2000 SA2000M8/500G PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston A2000 SA2000M8/500G PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rica ederim, güle güle kullan.teşekkürler hocam
Çok nadir sorun yaşayanlar var ama çoğunlukla firmanın normal ssd si sorunlu m2 ler alınabilir ama a2000 alman daha iyi olur tabi yakın fiyatta ise çok fark var ise al gitsin.KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SSD sorunlu mu alınır mı
Fiyatlar birbirlerine yakınÇok nadir sorun yaşayanlar var ama çoğunlukla firmanın normal ssd si sorunlu m2 ler alınabilir ama a2000 alman daha iyi olur tabi yakın fiyatta ise çok fark var ise al gitsin.
Ben zaten belirttim kurdan dolayı olmayabilir diye dedim.Fiyatlar birbirlerine yakın![]()
Kanıt? SATA'ları sorunlu ama M2'lerini bilmiyordum.Kronik sorunlu alınmaz.
Sorun yaşayan çok kişi var. Sağlık ve yazma hızlarında bariz düşüş yaşanıyor. Bu konuda bile kanıt var zaten.Kanıt? SATA'ları sorunlu ama M2'lerini bilmiyordum.
Kanka sakın öyle kioxia mioxia moshiba filan alma. Bende OCZ RC500 var %86 oldu sağlık yazma hızı 700e düşmüş![]()
Düşmanıma bile önermem bu ssdleri.Sorun yaşayan çok kişi var. Sağlık ve yazma hızlarında bariz düşüş yaşanıyor. Bu konuda bile kanıt var zaten.