MİNECRAFT 1.17 OPTİFİNE OPTİMİZASYON SORUNU

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
203
İlk Öncelikle Hepinize Merhabalar

Minecaraft 1.17 Part 1 Herkesin Bildiği Üzere Yakın Bir Zamanda Yayınlandı Ve Optifine versiyonuda Yapıldı 10 chunk gerçekçi grafik bulutlar güneş gökyüzü vs kapalı bir şekilde optifine dahilinde fps 40-60 havaya bakınca 120 görebiliyor veya daha fazlası ama normal bir şekilde giderken sürekli oyun donuyor takılıyor ve fps im düşük oluyor bunun nedeni optimizasyon sorunumudur yoksa bilgisyaarımın gücü ile alakalımıdır (bilgisayar bilgilerim imzamda yer alıyor ve ekran kartım güçsüz deil o kadar 800 fps görmüştü mc de)

Bende sorun yok, 1.16.5'de kaç FPS alıyorsam şimdide öyle.

İlk Öncelikle Hepinize Merhabalar

Minecaraft 1.17 Part 1 Herkesin Bildiği Üzere Yakın Bir Zamanda Yayınlandı Ve Optifine versiyonuda Yapıldı 10 chunk gerçekçi grafik bulutlar güneş gökyüzü vs kapalı bir şekilde optifine dahilinde fps 40-60 havaya bakınca 120 görebiliyor veya daha fazlası ama normal bir şekilde giderken sürekli oyun donuyor takılıyor ve fps im düşük oluyor bunun nedeni optimizasyon sorunumudur yoksa bilgisyaarımın gücü ile alakalımıdır (bilgisayar bilgilerim imzamda yer alıyor ve ekran kartım güçsüz deil o kadar 800 fps görmüştü mc de)
o ekran kartıyla 800 fps göremezsin ha şöyle görebilirsin 320p düz alan her şey kapalı
neyse problem ise o problem bendede var dakika başı drop yiyorum oyun kasıyor anlamadım
normalde 140 250 arası giden fps 10 30 20 90 lara düşüyor
1.17 yi söylemeiyorum bile 1.17 geldikten sonra 1.16 da da drop yemeye başladım anlamadım bende

o ekran kartıyla 800 fps göremezsin ha şöyle görebilirsin 320p düz alan her şey kapalı
neyse problem ise o problem bendede var dakika başı drop yiyorum oyun kasıyor anlamadım
normalde 140 250 arası giden fps 10 30 20 90 lara düşüyor
1.17 yi söylemeiyorum bile 1.17 geldikten sonra 1.16 da da drop yemeye başladım anlamadım bende
evet maalesef sıkıntılı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@AdomSegat ve @AydinSahin sizin sisteminiz nelerdir?

Oyunda genel olarak optimizasyon sorunu oluştu, gtx 1070 ile almam gereken fps değerinin yarısını bile alamıyorum😠

1.17 sanırım hala pre alpha. Bu nedenle cesitli problemlerin yasanmasi dogal. Yakin bir zamanda cozulecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,924
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719
Geri