Güzel, alınıır.Bu mouse bu fiyata alınır mı 150-200₺ aralığında alınabilecek en iyi f/p ürünü hangisidir ?
200 lira bandında Omen reactor öneririm,3389 sensöre sahip.Bu mouse bu fiyata alınır mı 150-200₺ aralığında alınabilecek en iyi f/p ürünü hangisidir ?
forum.donanimarsivi.com
tipinden değil de seçenekleri merak ediyorum aynı fiyat aralığındaGüzel, alınıır.
Fakat tipini beğenmediysen Aorus M2'ye bakabilirsin.
buda aklımda bir kaç seçenek daha görmek istiyorum bütçeyi 50₺ daha arttirabiliriz200 lira bandında Omen reactor öneririm,3389 sensöre sahip.
İndirim kodu ile 209 TL'ye geliyor.
🔥İndirim - !Hepsiburada'da 50TL İndirim Kampanyası!
Arkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim İlk siparişe özel 250TL ve üzeri siparişte 50TL indirim uygulanıyor. Kampanya mobil uygulamaya özel. Sadece gerekenler daha önce alışveriş yapılmamış bir telefon numarası ve bir hesap. Kampanya ilk alışverişe...forum.donanimarsivi.com
Kaç verebilirsin max?buda aklımda bir kaç seçenek daha görmek istiyorum bütçeyi 50₺ daha arttirabiliriz
Arkası ayarlanabilir olduğu için çoğu tutuşa müsait bir mouse sıkıntı yaratacağını sanmıyorumel 20cm hocam bilekten orta parmağa kadar yani küçük mü kalır tam mi denk gelir bilmiyorum omenin ebatlarını
Arkadaşın da dediği gibi Omen Reactor öneririm.max şuanda vermek istediğim 300₺, klavyede almam gerekiyor 750-800₺ bütçe var toplamda ayirabileceğim