Polat Alengir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 735
bilmiyorum ki pahalı bir şey değil 7-8k verdin mouseye 300 TL'ye de skates alırsınBu donanımlı ya içindeki skatezlerden cama göre yok mudur?
bilmiyorum ki pahalı bir şey değil 7-8k verdin mouseye 300 TL'ye de skates alırsınBu donanımlı ya içindeki skatezlerden cama göre yok mudur?
Kargo muhabbetinden sıkılıyorum yabilmiyorum ki pahalı bir şey değil 7-8k verdin mouseye 300 TL'ye de skates alırsın![]()
harbiden tek alınca 100 tl kargo var en azından birtane kod kullan 50 TL falan düşsünKargo muhabbetinden sıkılıyorum yasepete eklemede yapamıyorum şimdi iptal etsem para hemen yatar mı onu da bilmiyorum.
Kuponda uygulanmıyor + kargo. Vaçgeçtim. Zaten taksitten bi skatez parası vermiş oluyorum.harbiden tek alınca 100 tl kargo var en azından birtane kod kullan 50 TL falan düşsün
doğru şimdilik kalsın o zaman gelince denersin olmadı sipariş edersin![]()
X-Raypad Jade Mouse Skates
Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Universal Dot modelinde 40 adet dot skatez, Modellere özel kesim paketler 2 set içermektedir.wraithesports.com
Bu iyidir herhalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kuponda uygulanmıyor + kargo. Vaçgeçtim. Zaten taksitten bi skatez parası vermiş oluyorum.![]()
Aynen acelesi yok. Teşekkür ederim.doğru şimdilik kalsın o zaman gelince denersin olmadı sipariş edersin
valla bende aynı şekilde düşünüyodum hemen biter diye gidip aldım. bbl beast x. beast x pro kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum bugun kargoya verilcek yarın ulaşcak bana. aktif olarak superlight 2 kullanıyorum.Bende aynı şekil düşünüyorum, fakat ıslak imzalı wtcn kartı çıkarsa çok daha fazla paraya satılabilir diye düşünüyorum.
ne fark var hocam mcu değişmiş sanırım, tasarım ve mcu farklı anladığım kadarıyla. mcu değişince nasıl bir fark çıkıyor ortaya neye göre daha iyi diyorsunuz? bilmediğimden soruyorum.Alınır, beast x modellerine göre daha iyi bende yok ama deneyimledim. Sormak istediğin olursa cevaplarım.
Dot Donut skatez hangisini tercih etmeliyim?doğru şimdilik kalsın o zaman gelince denersin olmadı sipariş edersin