- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam siyah sipariş verdim, teşekkür ederim.Şubattan beri kullanıyorum, ıslak mendille silip havluyla kurutuyorum. Yüzeyde herhangi bir değişiklik olmadı benim ürünümde.
Tamam siyah sipariş verdim, teşekkür ederim.Şubattan beri kullanıyorum, ıslak mendille silip havluyla kurutuyorum. Yüzeyde herhangi bir değişiklik olmadı benim ürünümde.
hayırlı olsun hocam. ama neden düz beastx modellerini tercih etmedin bende bu günlerde yeni çıkan bbl versiyonunu veya beastxpro siyah mor olandan birini alacağımTamam siyah sipariş verdim, teşekkür ederim.
Bbl al bencehayırlı olsun hocam. ama neden düz beastx modellerini tercih etmedin bende bu günlerde yeni çıkan bbl versiyonunu veya beastxpro siyah mor olandan birini alacağım
ben dakikalar içinde stoklar biter diye düşündüm kaç gündür 200 stok bitmedi beklediğim kadar ilgi görmediBbl al bence
Bende aynı şekil düşünüyorum, fakat ıslak imzalı wtcn kartı çıkarsa çok daha fazla paraya satılabilir diye düşünüyorum.ben dakikalar içinde stoklar biter diye düşündüm kaç gündür 200 stok bitmedi beklediğim kadar ilgi görmedi
çok kişi var ya ama wtcn çıksa kullanmam saklarımBende aynı şekil düşünüyorum, fakat ıslak imzalı wtcn kartı çıkarsa çok daha fazla paraya satılabilir diye düşünüyorum.
Sen ne zaman almayı planlıyorsun? Yılbaşından sonra zam gelir mi acepçok kişi var ya ama wtcn çıksa kullanmam saklarım
ben öyle delikli seviyorum o yüzden. Daha iyisi senin olsun, teşekkür ederim.hayırlı olsun hocam. ama neden düz beastx modellerini tercih etmedin bende bu günlerde yeni çıkan bbl versiyonunu veya beastxpro siyah mor olandan birini alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir yandan superlight 2 ve viper v3 proda var bu bütçelerde çok mouse var insan arada kalıyor
Ben bu mouse cam mousepad ile kullancam. Mevcut skatezleri ile mi kullanayım yoksa yeni skatez almaya gerek var mı?Sen ne zaman almayı planlıyorsun? Yılbaşından sonra zam gelir mi acep
gelir bence tüm markalar zam yapar şuanki fiyatlar son düşük fiyatlar olabilirSen ne zaman almayı planlıyorsun? Yılbaşından sonra zam gelir mi acep
Bende aynı şeyi düşünüyorum. Bencede artar fiyatlar.gelir bence tüm markalar zam yapar şuanki fiyatlar son düşük fiyatlar olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
önümüzdeki hafta alacağım inşallah
cam mousepad ile kullanacaksan şart bece skates değişmekBen bu mouse cam mousepad ile kullancam. Mevcut skatezleri ile mi kullanayım yoksa yeni skatez almaya gerek var mı?
Bu donanımlı ya içindeki skatezlerden cama göre yok mudur?cam mousepad ile kullanacaksan şart bece skates değişmek