Optimizasyon sorunlu olsada okadar düşük almaması lazım imzadaki sistem ile 150-280 arası geziniyorum . O sistemin bundan düşük alacak hali yok ya tahminenValorantta ztn optimizasyon sorunu var. Diğer oyunlarda FPS degerleriniz nasıl ?
evet benim kendi bilgisayarım r5 3400g apu sistem onda 120fps alıyorum. Arkadaşım bu kadar sağlam sistemle 140-150 gezmesi inanılmaz tuhaf ve çözümde bulamadım yaniOptimizasyon sorunlu olsada okadar düşük almaması lazım imzadaki sistem ile 150-280 arası geziniyorum . O sistemin bundan düşük alacak hali yok ya tahminen
Masaüstüne sağ tıklayın "NVIDIA denetim masası"nı açın ve "PshyX yapılandırma"sına gelip işlemci yazan bölümü GPU'ya çekin. Sonra tekrar test edin.Selamlar, arkadaşımda Monster Tuplar T7 var yaklaşık 2 ay önce kadar aldı. Rtx 3060'lı i7 10.nesil işlemcili bir bilgisayar ama valorantta nedense 130-140 fps lerde geziyor neden olabilir sizce?
en baştan beri o yapılıydıMasaüstüne sağ tıklayın "NVIDIA denetim masası"nı açın ve "PshyX yapılandırma"sına gelip işlemci yazan bölümü GPU'ya çekin. Sonra tekrar test edin.
Destekli oyunlarda seçili birimin kullanılmasını sağlıyor. MSI Afterburner'ı açıp ekran görüntüsü atabilir misiniz? Veya görev yöneticisini açıp performans bölümünün fotoğrafını.en baştan beri o yapılıydıPshyX 'e ayır ne işe yarıyor?