XDfrancada54
80+
- Reaksiyon skoru
- 87
başlıkta da belirttiğim gibi gta 5 onlinede premium özelliklerinden nasıl yararlanacağız merak ettim. belli bir süre sonra mı gelcek yoksa görev mi yapmamız lazım ?
birsürü garaj, silah , araba felan var1M para gelmesi gerekiyor başka bir olayı yok premiumun.
peki diğer özellikler? epic games sayfasında garajlar arabalar mülkler felan vardı?Oyuna başladığım günün 4. günü olması lazım sanırım gelmişti. Bir görev falan yapmanıza gerek yok 1 m hesaba aktarılıyor.
Arabalar falanda geliyor1M para gelmesi gerekiyor başka bir olayı yok premiumun.
İlk defa senden duyuyorum. Emirhan'ın dediği gibi 7-10 gün içinde gelir belki.birsürü garaj, silah , araba felan var
Yok kankam onlar öyle resimler oyun içinden.peki diğer özellikler? epic games sayfasında garajlar arabalar mülkler felan vardı?
İlk defa senden duyuyorum. Emirhan'ın dediği gibi 7-10 gün içinde gelir belki.
Yok kankam onlar öyle resimler oyun içinden.
İlk defa gördüm gelmiştir o zaman bana hiç farketmedim. ama yok diye hatırlıyorum hocam.1,000,000 GTA Doları Nakit Bonus
Mülkler:
- Maze Bank West Yönetim Ofisi
- Paleto Forest Silah Deposu
- Senora Desert Sahte Para Basım Merkezi
- Great Chaparral Motorcu Kulübü
- 1561 San Vitas Street Daire
- 1337 Exceptionalists Way 10 Araçlık Garaj
Araçlar:
- Dune FAV
- Maibatsu Frogger
- Enus Windsor
- Obey Omnis
- Coquette Classic
- Turismo R
- Pegassi Vortex
- Huntley S
- Western Zombie Chopper
- Banshee
Silahlar, Kıyafetler ve Dövmeler:
- Compact Bomba Atar
- Keskin Nişancı Tüfeği
- Makineli Tabanca
- Sokak Yarışı ve İthalat/İhracat Kıyafetleri, Motorcu Dövmeleri
Yok kankam onlar öyle resimler oyun içinden.
buradaki mülkler ve arabları gta5te telefondan internete girip hangi araba hangi sayfada satılıyorsa oradan alabiliyormuşuz. free yazan herşeyi alınİlk defa gördüm gelmiştir o zaman bana hiç farketmedim. ama yok diye hatırlıyorum hocam.
Hee anladım hocam sonra satabiliyoruz demi tekrardan ?buradaki mülkler ve arabları gta5te telefondan internete girip hangi araba hangi sayfada satılıyorsa oradan alabiliyormuşuz. free yazan herşeyi alın![]()