Süper sonic
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 227
AKP CHP veya başka partilerin önerilerini çoğunlukla reddediyor neden reddediyor
Hocam neredeyse hepsi reddediliyor bunun amacı ne yani iyi olanlarda kötü olanlardaİstemiyor olabilir. Herkes aynı şeyi istemiyor.
Bu arada bu konuda sağcılar ile solcular birbirleri ile kavga edebilir. Bu yüzden dikkatli olalım lütfen.
Bilmiyorum. Muhtemelen stratejilerine ters şeyleri red ediyorlar. Normal karşılıyorum aslında. Kim stratejisine ters birşeyi kabul eder ki?Hocam neredeyse hepsi reddediliyor bunun amacı ne yani iyi olanlarda kötü olanlarda
Red ediyor sonra kendisi öneriyor bu şekilde halk Akp sayesinde oldu zannediyor basitçeAKP CHP veya başka partilerin önerilerini çoğunlukla reddediyor neden reddediyor
Aslında mantıklı öyle bi' şey yapmak.Red ediyor sonra kendisi öneriyor bu şekilde halk Akp sayesinde oldu zannediyor basitçebu arada kendi önergesini bile red etti
![]()
Şahsi fikrim şuana kadar diyer partilerden şuan a kadar doğru yaptıkları bir işi görmediği için olabilir sonuçta ben bile oy verecek olsam şu parti bu parti diye oy vermem bana hizmet sunan çalışan kimse ona oy verilir buda net bir şey kişiyi yorumlamadan önce bir araştırma yapın .
Red ediyor sonra kendisi öneriyor bu şekilde halk Akp sayesinde oldu zannediyor basitçebu arada kendi önergesini bile red etti
![]()
Onlarla tartışmaya değmez duvarla konuşmak bile daha mantıklı onlara cevap verince ortadan kayboluyorlar cevap veremiyorlarBilmiyorum. Muhtemelen stratejilerine ters şeyleri red ediyorlar. Normal karşılıyorum aslında. Kim stratejisine ters birşeyi kabul eder ki?
Meclisin işi de zor vallaha. El, kol kaldırıyorlar habire ne bilim bağırıyorlar filan. Mecliste çoğunluk iktidardan. Mecliste şöyle 50-100 de bağımsız olmalı ki adaletli bir oylama olsun.
Onlarla tartışmaya değmez duvarla konuşmak bile daha mantıklı onlara cevap verince ortadan kayboluyorlar cevap
Hatta buna bile cevap veremiyorlarİstemiyor olabilir. Herkes aynı şeyi istemiyor.
Bu arada bu konuda sağcılar ile solcular birbirleri ile kavga edebilir. Bu yüzden dikkatli olalım lütfen.