AKP neden muhalefetin önerilerini reddediyor

İstemiyor olabilir. Herkes aynı şeyi istemiyor.
Bu arada bu konuda sağcılar ile solcular birbirleri ile kavga edebilir. Bu yüzden dikkatli olalım lütfen.

Hocam neredeyse hepsi reddediliyor bunun amacı ne yani iyi olanlarda kötü olanlarda
Bilmiyorum. Muhtemelen stratejilerine ters şeyleri red ediyorlar. Normal karşılıyorum aslında. Kim stratejisine ters birşeyi kabul eder ki?

Şahsi fikrim şuana kadar diyer partilerden şuan a kadar doğru yaptıkları bir işi görmediği için olabilir sonuçta ben bile oy verecek olsam şu parti bu parti diye oy vermem bana hizmet sunan çalışan kimse ona oy verilir buda net bir şey kişiyi yorumlamadan önce bir araştırma yapın .

Şahsi fikrim şuana kadar diyer partilerden şuan a kadar doğru yaptıkları bir işi görmediği için olabilir sonuçta ben bile oy verecek olsam şu parti bu parti diye oy vermem bana hizmet sunan çalışan kimse ona oy verilir buda net bir şey kişiyi yorumlamadan önce bir araştırma yapın .
Red ediyor sonra kendisi öneriyor bu şekilde halk Akp sayesinde oldu zannediyor basitçe o.O2 bu arada kendi önergesini bile red etti o.O2

Bilmiyorum. Muhtemelen stratejilerine ters şeyleri red ediyorlar. Normal karşılıyorum aslında. Kim stratejisine ters birşeyi kabul eder ki?
Onlarla tartışmaya değmez duvarla konuşmak bile daha mantıklı onlara cevap verince ortadan kayboluyorlar cevap veremiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,535
Üyeler
192,744
Son üye
elydiscord
Geri