Neler Yeni

AKP neden muhalefetin önerilerini reddediyor

Süper sonic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Fıstıkçı şahap
AKP CHP veya başka partilerin önerilerini çoğunlukla reddediyor neden reddediyor

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Soruna yanıt verirdim de sıkıntı olsun istemiyorum. Ülkede konuşunca gideceğimiz yer belli sonuçta.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
İstemiyor olabilir. Herkes aynı şeyi istemiyor.
Bu arada bu konuda sağcılar ile solcular birbirleri ile kavga edebilir. Bu yüzden dikkatli olalım lütfen.

Süper sonic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Fıstıkçı şahap
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstemiyor olabilir. Herkes aynı şeyi istemiyor.
Bu arada bu konuda sağcılar ile solcular birbirleri ile kavga edebilir. Bu yüzden dikkatli olalım lütfen.
Hocam neredeyse hepsi reddediliyor bunun amacı ne yani iyi olanlarda kötü olanlarda

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Hocam neredeyse hepsi reddediliyor bunun amacı ne yani iyi olanlarda kötü olanlarda
Bilmiyorum. Muhtemelen stratejilerine ters şeyleri red ediyorlar. Normal karşılıyorum aslında. Kim stratejisine ters birşeyi kabul eder ki?

onurhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Onurhan
Şahsi fikrim şuana kadar diyer partilerden şuan a kadar doğru yaptıkları bir işi görmediği için olabilir sonuçta ben bile oy verecek olsam şu parti bu parti diye oy vermem bana hizmet sunan çalışan kimse ona oy verilir buda net bir şey kişiyi yorumlamadan önce bir araştırma yapın .

Şahsi fikrim şuana kadar diyer partilerden şuan a kadar doğru yaptıkları bir işi görmediği için olabilir sonuçta ben bile oy verecek olsam şu parti bu parti diye oy vermem bana hizmet sunan çalışan kimse ona oy verilir buda net bir şey kişiyi yorumlamadan önce bir araştırma yapın .
Red ediyor sonra kendisi öneriyor bu şekilde halk Akp sayesinde oldu zannediyor basitçe o.O2 bu arada kendi önergesini bile red etti o.O2

Ariseks

80+ Gold
Bilmiyorum. Muhtemelen stratejilerine ters şeyleri red ediyorlar. Normal karşılıyorum aslında. Kim stratejisine ters birşeyi kabul eder ki?
Onlarla tartışmaya değmez duvarla konuşmak bile daha mantıklı onlara cevap verince ortadan kayboluyorlar cevap veremiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,720
Üyeler
163,707
Son üye
legnikaaaa
Top Bottom