Çünkü her şeyi kendileri yapmak istiyorlar.AKP CHP veya başka partilerin önerilerini çoğunlukla reddediyor neden reddediyor
Aynen vallahi şu an muhalefet milletvekillerinin kararlara yönelik gram etkileri yok bence istifa etmeliler protesto olarak onlar yapmıyor herkes kendi rahatına bakıyor kimse halkı düşünmüyor mesela chp gelse bu yandaşları desteklemicek mi halkın vekili ile halkı görüştürcek mi 50 araçlık konvoyu kaldırcak mı?Meclisin işi de zor vallaha. El, kol kaldırıyorlar habire ne bilim bağırıyorlar filan. Mecliste çoğunluk iktidardan. Mecliste şöyle 50-100 de bağımsız olmalı ki adaletli bir oylama olsun.
Yoo CHP'li bir milletvekili kürsüye çıkıp "Siz halkın yararına da olsa bir karar çıkartırsanız biz reddedeceğiz." Diyorsa ve sonra milletvekilliği alınmıyorsa artık o muhalefetin bir önemi yoktur1 ay sonra kendileri meclise sunup biz yaptık demek için
CHP genelde yararlıysa bunu biz diyince reddetmiştiniz ama kabul ediyoruz diyor.
AKP direkt reddediyor
Diktatör (Bütün siyasi yetkileri kendinde toplamış bulunan kimse) demek seçim yapmayan kişi demek değil tek başına ülkenin tüm kurallarını veya ülke yerine bir topluluğun tüm kurallarını değiştirebilen bir kişidir.En baştaki abartı ama onun dışında ironi değil, diktatör diyor sonra erken seçim istiyor kafası yenmiş.
CHP: hey recep senc-AKP CHP veya başka partilerin önerilerini çoğunlukla reddediyor neden reddediyor
Şaka gibi sanki insanlar anlamayacaklar gençler anlıyor büyük olarak çoğu anlamıyor televizyonlarda beyinlerini yıkıyorlar büyüklerin sonra gelip fetocu yok şu yok bu diyorlarGenellikle reddettikleri önergeleri kendileri verip kabul ediyorlar. Maksat biz yaptık muhalefet bir şey yapmadı demek.
Genellikle 2 sebebi var. Bunlar: gereksizlik ve siyaset.AKP CHP veya başka partilerin önerilerini çoğunlukla reddediyor neden reddediyor
Cevabı fikir farklılığı.AKP CHP veya başka partilerin önerilerini çoğunlukla reddediyor neden reddediyor
Aslında muhalefet diye değil bazıları. Eksik veyahut yanlış görünen bir yer olursa kendilerine göre reddedip tekrar kendileri hazırlayıp meclise sunuyorlar bunu da muhalefet kabul etmiyor. Bir bakımda neredeyse her konuda zıt taraftalar ve birbirleri ile çalışmayı istemiyorlar. Halbuki birlik olsalar ne güzel önergeler geliyor meclise...Ülkemizin normal hali
Türkiye yararına bile olsa reddediliyor
Amaç ne
Sırf muhalefet diye...
Dostum, bu aşırıya kaçmış ama haykırmama engel olamadı hsjhsjhsŞaka gibi bi olay da ondan .
işte o yapılamıyor bana göre mecliste okumuş ve herhangi bir partiye mensup olmayan kişiler olmalıŞahsi fikrim şuana kadar diyer partilerden şuan a kadar doğru yaptıkları bir işi görmediği için olabilir sonuçta ben bile oy verecek olsam şu parti bu parti diye oy vermem bana hizmet sunan çalışan kimse ona oy verilir buda net bir şey kişiyi yorumlamadan önce bir araştırma yapın .