3 aylik discord nitro para cekiyor bir kaç arkadaşta yaşanan sorun

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,549

Burdaki arkadaşlardada sorum oluyor bendede

Suan konuyu aciyorum 10 15 dk önce kartimdan tosla kartimdan discord nitro aldiğim kartimdan beles ama yani illa kart girin diyordu ya ondan

8.95 her kezde 8.95 cekiyor 1 kere veyaz daha fazla

Bende 8.95 cekiyor ve geri iade ediliyor ya edilmeseydi veya bi daba cekmeyeceğınin bir garantisi var mi discordda ticket gönderdim bakalim ne cevap vercekler tosla canli destek ile konustum discorddan cekildigi iade edildiği dedi o sirket ile konusun dedi bende ticket attim
Başiniza gelen var mi belki sira sizede gelebilir dikkatli olun suan sinirim bozuldu zaten telefonda kasiyor yazim hatalarim felan olmuş olabilir kusura bakmayin üsteki konuyu okuyun lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şikayet var sitesindede bir arkadas yazmis onunda basina gelmis yavas yavaş herkesten discord para cekmeye calisiyor heralde

Discord ayarldan faturalandirma kismindan cekilme islemi yapilmis diye gözükür bide

Ben ilk aldiğimda iptal etmiştim üyeliği sonra şimdi kayitli kartimi sildim

Ekleme:
https://www.technopat.net/sosyal/konu/epic-games-discord-nitrosu-para-cekiyor.1553140/
Şimdi böyle bir konu gördüm banada geri iade yapti ama üsteki konuda mesela arkadasa iade yapilmamis iletisime gecmis ama sonra noldu bilmiyorum üstüne 3 kere 1 dolar cekmis 8.95 o arkadasa sizede cekip iade eder mi? bilmiyorum ama etmesi lazim

Bu arada dolari 8.95 oldunu ögrendim şimdi 1 dolar diyince

Son düzenleme:
Promosyon kodu ile para felan çekmiyor biz 5 arkadaş yaptık sıfır sıkıntı.

Linlki işte sanal kart ile dene biz ininal sanal kart ile denedik 3 ay bedava gözüküyor.
Tamam bizdede var ama herkes sanal kart kullanmadiki bizde ilk veridigi gün yaptik
Ama tosla kart kullandim bazilar başka kart banka karti mesela gibi para cekiyir iade etti bana ama bidaha cekermi bilmem baska arkadaslara cekiyor geri iade etmiyor mesela 26 tl cekiyor sanal kart aklima gelmedi hemen alinca sonrada herkes sanal kartla almaya başladi birinden cikti fikir

Tamam bizdede var ama herkes sanal kart kullanmadiki bizde ilk veridigi gün yaptik
Ama tosla kart kullandim bazilar başka kart banka karti mesela gibi para cekiyir iade etti bana ama bidaha cekermi bilmem baska arkadaslara cekiyor geri iade etmiyor mesela 26 TL cekiyor sanal kart aklima gelmedi hemen alinca sonrada herkes sanal kartla almaya başladi birinden cikti fikir
Biz ilk gün sanal kart oluşturup aldık güvenmedik açıkçası ne olur ne olmaz diye çok zor birsey değil bunu düşünmek bence. Sözüm meclisten dışarı 🙃

@Arex https://www.technopat.net/sosyal/konu/epic-games-discord-nitrosu-para-cekiyor.1553140/
Şimdi böyle bir konu gördüm banada geri iade yapti ama üsteki konuda mesela arkadasa iade yapilmamis iletisime gecmis ama sonra noldu bilmiyorum üstüne 3 kere 1 dolar cekmis 8.95 o arkadasa sizede cekip iade eder mi? bilmiyorum ama etmesi lazim

Biz ilk gün sanal kart oluşturup aldık güvenmedik açıkçası ne olur ne olmaz diye çok zor birsey değil bunu düşünmek bence. Sözüm meclisten dışarı 🙃
Aklima gelmedi knk insalik hali ama yeni bir şey yazdim ona bak bi

@Arex https://www.technopat.net/sosyal/konu/epic-games-discord-nitrosu-para-cekiyor.1553140/

Aklima gelmedi knk insalik hali ama yeni bir şey yazdim ona bak bi
Discord 'un politikasını bilmiyorum o yüzden iade eder mi? etmezmi bu sorunun cevabını bilmiyorum.

Discord 'un politikasını bilmiyorum o yüzden iade eder mi? etmezmi bu sorunun cevabını bilmiyorum.
işte bana iade etti ama bir çoğunada ediyor ama bir kaç arkadaşta bu sorunlar olmuş mesela birine ilk aldığı gün aninda çekiyir iade etmiyor mesela şans inşallah böyle sıkıntı yaşayan olmaz ben bilgilendirmek istedim

işte bana iade etti ama bir çoğunada ediyor ama bir kaç arkadaşta bu sorunlar olmuş mesela birine ilk aldığı gün aninda çekiyir iade etmiyor mesela şans inşallah böyle sıkıntı yaşayan olmaz ben bilgilendirmek istedim
Bu yüzden sanal kart is best 😁 iade edebilir ama sonuçta o linkten yaptıysa discord desteğe yazsin.

Tam olarak olay nedir hocam?

Bu yüzden sanal kart is best 😁 iade edebilir ama sonuçta o linkten yaptıysa discord desteğe yazsin.
Yazmıs zaten bende arkadaslari bilgilendirmek için açtım konuyu 1 usd çekiyormuş herkes gerçekmi felan diye ne deniyordu unuttun temkin amaclı işte sıkıntı yaşayan arkadaşlar olmuş adamlar 1 usd nedir ki diye cekiyorlar güvenlik amacli bizde 8.95 olarak gözüküncr insan korkuyor 1 tl olsa keşke 55cc cekseler :)

Tam olarak olay nedir hocam?
Çok uzun knk ya yukarda yaziyor yeni eklemeler yaptim

Discord 1 usd cekiyormus epic gamesten nitro alanlara güvenlik amacli bende yeni öğrendim
Bendede cekti o yüzden korktum biraz 8.95 tl cekiyor iade ediyor aninda sonra

Bazi arkadaslardan daha fazla cekmis iade etmemis felan onlari görünce insan korktu tabi bende bilgilendirme amaclu actım

Yazmıs zaten bende arkadaslari bilgilendirmek için açtım konuyu 1 usd çekiyormuş herkes gerçekmi felan diye ne deniyordu unuttun temkin amaclı işte sıkıntı yaşayan arkadaşlar olmuş adamlar 1 usd nedir ki diye cekiyorlar güvenlik amacli bizde 8.95 olarak gözüküncr insan korkuyor 1 TL olsa keşke 55cc cekseler :)

Çok uzun knk ya yukarda yaziyor yeni eklemeler yaptim

Discord 1 usd cekiyormus epic gamesten nitro alanlara güvenlik amacli bende yeni öğrendim
Bendede cekti o yüzden korktum biraz 8.95 TL cekiyor iade ediyor aninda sonra

Bazi arkadaslardan daha fazla cekmis iade etmemis felan onlari görünce insan korktu tabi bende bilgilendirme amaclu actım
Anladım hocam. Evet doğrulama amaçlı 1 dolar çekip iade ediyor. Korkulacak bir durum yok.

Geri