bende şeyden korktum aslinda o konudaki arakadaslarin iadesi gelmiyince belki bidaha cekip geri iade vermez sandim o yüzden tamda bir sey alcaktim sabah :l tedirgin oldum
O parayı fake hesapların önüne geçmek amaçlı çekiyor Aliexpresste vesaire de çekmişti. YouTube Premium ücretsiz denemesini almak istersen de 1 TL para çeker daha sonra geri yatırır.
O parayı fake hesapların önüne geçmek amaçlı çekiyor Aliexpresste vesaire de çekmişti. YouTube Premium ücretsiz denemesini almak istersen de 1 TL para çeker daha sonra geri yatırır.
Ben 2 hesaptan aldim biride hic kullanmadiğim ininalimi girdim para yoktu icinde para cekme denemesi olmamis toslada para vardi cekme denemesi olmus geri iade verildide zateb
Ben 2 hesaptan aldim biride hic kullanmadiğim ininalimi girdim para yoktu icinde para cekme denemesi olmamis toslada para vardi cekme denemesi olmus geri iade verildide zateb
Bende iade etmişlerdi. 1-2 dakika bile sürmemişti. Desteğe yazın yardımcı olurlar.
www.technopat.net
Burdaki arkadaşlardada sorum oluyor bendede
Suan konuyu aciyorum 10 15 dk önce kartimdan tosla kartimdan discord nitro aldiğim kartimdan beles ama yani illa kart girin diyordu ya ondan
8.95 her kezde 8.95 cekiyor 1 kere veyaz daha fazla
Bende 8.95 cekiyor ve geri iade ediliyor ya edilmeseydi veya bi daba cekmeyeceğınin bir garantisi var mi discordda ticket gönderdim bakalim ne cevap vercekler tosla canli destek ile konustum discorddan cekildigi iade edildiği dedi o sirket ile konusun dedi bende ticket attim
Başiniza gelen var mi belki sira sizede gelebilir dikkatli olun suan sinirim bozuldu zaten telefonda kasiyor yazim hatalarim felan olmuş olabilir kusura bakmayin üsteki konuyu okuyun lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şikayet var sitesindede bir arkadas yazmis onunda basina gelmis yavas yavaş herkesten discord para cekmeye calisiyor heralde
Discord ayarldan faturalandirma kismindan cekilme islemi yapilmis diye gözükür bide
Ben ilk aldiğimda iptal etmiştim üyeliği sonra şimdi kayitli kartimi sildim
@Arex tamam iste bendede para olan kartimin içinde cekiyor sonra iade ediyor bide ben başka bir hesaptan daha aldim nitro onada ininal kartimi girdim hic kullanmadigim almistim duruyodu icinde para yoktu ondan para cekme denemesi yapılmamış para olmadiği icin veya para olmadığı için gözükmüyor ta biz bu konuyu bu kadar uzattik güvemlik amacli cekip geri veriyormus işte anladim ben
@Arex tamam iste bendede para olan kartimin içinde cekiyor sonra iade ediyor bide ben başka bir hesaptan daha aldim nitro onada ininal kartimi girdim hic kullanmadigim almistim duruyodu icinde para yoktu ondan para cekme denemesi yapılmamış para olmadiği icin veya para olmadığı için gözükmüyor ta biz bu konuyu bu kadar uzattik güvemlik amacli cekip geri veriyormus işte anladim ben