driverleri kurWindows 10 bilgisayarıma format attıktan sonra internete bağlanamamaya başladım dün geceden beri devam eden bir sorun bu çözümü nedir acaba?
Arkadaşlar driver kur demişler nasıl olcak söylemememisler İnternet olmadan kuramazsın driver pack offline programını İnternete bağlanan başka bir pc den indirip clasha atman daha sonra formaWindows 10 bilgisayarıma format attıktan sonra internete bağlanamamaya başladım dün geceden beri devam eden bir sorun bu çözümü nedir acaba?
Formatlı pc ye kurman gerekiyorArkadaşlar driver kur demişler nasıl olcak söylemememisler İnternet olmadan kuramazsın driver pack offline programını İnternete bağlanan başka bir pc den indirip clasha atman daha sonra forma
Arkadaşlar driver kur demişler nasıl olcak söylemememisler İnternet olmadan kuramazsın driver pack offline programını İnternete bağlanan başka bir pc den indirip flasha atman daha sonra formatli pc ye kurarsan flash ile İnternete bağlanırsın yeni pc ise aygıtları kendin sürücü bulursun eski pc ise driver pack online indirWindows 10 bilgisayarıma format attıktan sonra internete bağlanamamaya başladım dün geceden beri devam eden bir sorun bu çözümü nedir acaba?