Mertpk
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 30,036
Abi şakasına söyledim sonunda gülücük var3000 saat var supreme mim çok iddalı konuşuyorsun 1000 win var öğretebilirim istersen sana adam vurmayı.
Abi şakasına söyledim sonunda gülücük var3000 saat var supreme mim çok iddalı konuşuyorsun 1000 win var öğretebilirim istersen sana adam vurmayı.
Türkiye'nin okuma-anlama oranı bunun gibileri yüzünden düşük.Ha yani sen 3000 saat ile supreme olunuyor diyorsun.
3000 saatim var 16:9 oynanmaz cümlesi mantıklı mı canım?Türkiye'nin okuma-anlama oranı bunun gibileri yüzünden düşük.
Adama demişler ki saatle oynanmıyor oyun, adam da rankını beyan etmiş.
Sen de kalkmış adama 3000 saat ile supreme olunuyor yani diyorsun ve okuduğunu anlamıyorsun. Adam nerede 3000 saat ile supreme olunuyor demiş?
Mantıklı kardeşim benim.3000 saatim var 16:9 oynanmaz cümlesi mantıklı mı canım?
Aynen önce sen de 3000 saat oyna oyunda tecrübe kazan sonra millete laf yetiştirirsin.Bayağı mantıklı.
Lesh forum.![]()
![]()
Ciddiye alınmadığının farkındasın değil mi?Aynen önce sen de 3000 saat oyna oyunda tecrübe kazan sonra millete laf yetiştirirsin.
Hadi kardeşim git kumda oyna.
13 yaşında çocuklarla uğraşıyorum sabır..Ciddiye alınmadığının farkındasın değil mi?
Alıntıyı görüntüle
3000 saatte kazandığı tecrübe ile bunu söylüyor. Mantıklı o yüzden.3000 saatim var 16:9 oynanmaz cümlesi mantıklı mı canım?
Max MG elosu zekası diyebilir miyiz?13 yaşında çocuklarla uğraşıyorum sabır..
Evet abi.3000 saatte kazandığı tecrübe ile bunu söylüyor. Mantıklı o yüzden.
Bağışlayın beni efendim.
Ben öyle bir şey söylediğimi hatırlamıyorum. 4:3'de adamlar çok daha büyük gözüküyor ve daha rahat vuruluyor. Ayrıca proları neden aşağalıyorsun anlamadım. Bu oyuna yıllarını vermiş insanlardan daha iyi mi bileceksin hangi ayarların daha iyi olduğunu? Neyse sana gold elonda başarılar dilerim.Evet abi.
Herkes 4:3 oynuyor çünkü 4:3 pro res’i.
16:9 oynayan leshtir.