Mertpk
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 30,048
16:9 da adam vuramıyorum desene3000 saatim var CS GO 16:9 oynanmaz !
16:9 da adam vuramıyorum desene3000 saatim var CS GO 16:9 oynanmaz !
ya yok sensivity ayarlarım böyle 16:9 da ondan16:9 da adam vuramıyorum desene![]()
4 e 3 geç kanka ben 200 saatte iken geçmiştim adam vurma sayım her maç 7 8 daha artmıştıArkadaşlar birçok kişi buna geçmemi söyledi ama nedenlerini bilmiyorum.625 saat 16:9 da oynadım tedirginim geçipte başarısız bir performans beni tedigin ediyor sizin düşneleriniz nedir bu geçişle ilgili?
Not:4:3 de adamların vücutları ve kafaları daha büyük gibi klişe şeyler yazmayın.
Hangisinde devam etmeliyim?
knk kişiden kişiye değişiyor ben mesela 4:3 de hiç beceremem sana kalmış oArkadaşlar birçok kişi buna geçmemi söyledi ama nedenlerini bilmiyorum.625 saat 16:9 da oynadım tedirginim geçipte başarısız bir performans beni tedigin ediyor sizin düşneleriniz nedir bu geçişle ilgili?
Not:4:3 de adamların vücutları ve kafaları daha büyük gibi klişe şeyler yazmayın.
Hangisinde devam etmeliyim?
Yok sana demedim yanlış anlamaya yok sensivity ayarlarım böyle 16:9 da ondan
Nedenmiş o?3000 saatim var CS GO 16:9 oynanmaz !
Saat ile iyi oynanmıyor.3000 saatim var CS GO 16:9 oynanmaz !
.16:9 da adam vuramıyorum desene![]()
supreme rankSaat ile iyi oynanmıyor.![]()
Supreme oldun diye hava atmaya mı çalışıyorsun?3000 saat var supreme mim çok iddalı konuşuyorsun 1000 win var öğretebilirim istersen sana adam vurmayı.
Post automatically merged:
1000 win supreme rank![]()
OF cahil arkadaş of adamlar bana saatle oynanmıyor diyor bende onlara karşın rankımı söyledim sen nediyorsun bi oku istersen mesaj geçmişini, okumadan bana bişey yazma.Supreme oldun diye hava atmaya mı çalışıyorsun?
Helal.
Ha yani sen 3000 saat ile supreme olunuyor diyorsun.OF cahil arkadaş of adamlar bana saatle oynanmıyor diyor bende onlara karşın rankımı söyledim sen nediyorsun bi oku istersen mesaj geçmişini, okumadan bana bişey yazma.