Revainer
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 20,403
Kod olmuyor.
benim fikrim o kadarda iyi bir indirim değil minimum 500tl zaten belirli şeyler dışında hiç bişey alınmaz 100 tl de direkt indirim yapmazlar fiyat falan arttırırlar
tam benim dediğimi demişsin katılıyorumMin 500 TL olacaksa ne anladım ben bu işten bari 200-300 falan olaydı , bide seçili ürünlerde varmış. Daha güzel bir kampanya beklerdim
Eller cebe. Hemen bir şeyler alalım!
Usta ürünlerin olduğu link yok o yüzden hikayeyi sildiPamuk eller cebe 100 TL 100 TL'dir.
benim fikrim o kadarda iyi bir indirim değil minimum 500tl zaten belirli şeyler dışında hiç bişey alınmaz 100 TL de direkt indirim yapmazlar fiyat falan arttırırlar
Öyle demeyin hocam sistem toplayanlar için nimet B450 anakartı sıfır 400 lira bandında alıyorsun.Min 500 TL olacaksa ne anladım ben bu işten bari 200-300 falan olaydı , bide seçili ürünlerde varmış. Daha güzel bir kampanya beklerdim
Unutmuştur. Birazdan tekrar atar.Usta ürünlerin olduğu link yok o yüzden hikayeyi sildi
hocam b450 anakarta ihtiyacı olmayanlar? Sadece onlarımı düşünülünuyor bende bişey almak isterdim kampanyadan ama alcak hiç bişey yok.Öyle demeyin hocam sistem toplayanlar için nimet B450 anakartı sıfır 400 lira bandında alıyorsun.
Bende b450 alıcaktım ama kodÖyle demeyin hocam sistem toplayanlar için nimet B450 anakartı sıfır 400 lira bandında alıyorsun.