ModArt PC-MA4 Sistem Alınır mı?

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
582
Bütçe
6200
Alınabilir gibi duruyor.

Sistem Çikali Maks 5Dk OlDu Bence Cok İyi Sizce Nasil Alınır Mi?

Alınır

F/p açısından güzel ve senin de işini görecekse almanı öneririm

Alınır güzel sistem

Alınabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gaminggende bu aralar çok sıkıntı yaşayan gördüm o yüzden bunu da buraya bırakayım belki bakmak istersin
Gaminggendekinden çok daha kötü son zamanlara bakarak bence yorum yapılmamalı

Gaminggende bu aralar çok sıkıntı yaşayan gördüm o yüzden bunu da buraya bırakayım belki bakmak istersin
Sıkıntılar yoğunluktan dolayı olabilir. İtopyada bile sıkıntılar vardı sırf itopya için değil pandedide birsürü yer sıkıntı çekti sistemi göndermede iade işlemlerinde vb. Sisteme gelecek olursak bence alınmaz modart varken çünkü ram 8gb işlemciyi pek güçlü değil afye göre ve ekran kartı tek fanlı ancak gaming gen istemeyenler bunu alabilir.

Sıkıntılar yoğunluktan dolayı olabilir. İtopyada bile sıkıntılar vardı sırf itopya için değil pandedide birsürü yer sıkıntı çekti sistemi göndermede iade işlemlerinde vb. Sisteme gelecek olursak bence alınmaz modart varken çünkü ram 8gb işlemciyi pek güçlü değil afye göre ve ekran kartı tek fanlı ancak gaming gen istemeyenler bunu alabilir.
Yok ben ikisinden de alışveriş yapmadım sadece bilgilendirme amaçlı ve bu fiyat bandında başka sştedeen uygun olanı attım.
Gaminggende çok sıkıntı yaşandığı için bilmiyorsa haber vermek amaçlı yoksa şans bu en güvenilir yerden aldığında bile sorun çıkabilir kimse bilemez

Fiyat bir tık pahalı ama sorunlu parçası falan yok, o yüzden alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,998
Üyeler
185,012
Son üye
Apollo3131
Geri