Rampage Kb-r95 X-titan alınır mı? ?

Biloscuk

80+
Reaksiyon skoru
16
Bütçe
350
Attığın klavye ile ilgili bilgim yok fakat bu klavyeye bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu klavye mekanik değil fakat buna da bakabilirsin

Attığın klavye ile ilgili bilgim yok fakat bu klavyeye bakabilirsin

Bu klavye mekanik değil fakat buna da bakabilirsin
İki attığın klavyede sorunlu, lütfen tam olarak emin olmadığın konulara öğrenene kadar mesaj yazma.

X-titan kullanıyorum, yaklaşık 4 ay oldu. Ben herhangi bir sorun yaşamadım. Tavsiye ederim. Sadece 1 tık rgb ışığı az olabilir.

indirim çeki nasıl oluyor ?
Konusu var, bakabilirsin

Attığın klavye de sorunlu bazı tuşları öbürlerine göre daha alçak olabiliyor ve bazen tuş basmama problemleri oluyor
Nereden uyduruyorsun xD, bu klavye sorunlu bir klavye değil. Senin attığın klavyenin kronik sorunlu olduğunu sen dışında herkes biliyor.

Kendi değerlendirmeme göre fazlasıyla kalitesiz bir ürün.

https://www.hepsiburada.com/redrago...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.86 50₺ indirimi ile 365₺'ye geliyor.

Attığın klavye de sorunlu bazı tuşları öbürlerine göre daha alçak olabiliyor ve bazen tuş basmama problemleri oluyor
Eee şey bu sorunlar senin attığın ogre rgb ve g213'te görülen sorunlar.

Kumara'da bu tür sorunlar çok nadir yaşanıyor. Senin attıklarında genel bir sorun. Razer klavyelerde bile basmama sorunları görülebiliyor nadir olarak bırak bunda da görülsün nadiren.

Selam, Bu Klavye alınır mı? ? Sorunları Varmıdır ? Paylaşabilirmisiniz acaba ?
ve Mekanik Klavye Önerilerinizi Bekliyorum Yaparsanız Sevinirim Bütçe 300-3500
hocam forumlarda falan notu iyi klavyenin alınır gibi atılan redragon kumaralar hem tkl hemde bilek desteği yok

Konusu var, bakabilirsin

Nereden uyduruyorsun xD, bu klavye sorunlu bir klavye değil. Senin attığın klavyenin kronik sorunlu olduğunu sen dışında herkes biliyor.
Yorumlara bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,405
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri