fps sorunu orta-yüksek donanım düşük fps

savas0101

80+
Reaksiyon skoru
2
merhabalar öncelikle yanlışım varsa kusura bakmayın bir kaç gün önceye kadar oyunlardan aldığım fps üst düzeydeyken 150+ fps şuanda başlıca valorant olsun 60 fps kadar düşüyor anlamıyorum ryzen7 2700 asus phoenix 1650s kullanıyorum akıl sır erdiremedim bu konulardan anlıyan vardır yardımcı olursanız sevinirim :)

merhabalar öncelikle yanlışım varsa kusura bakmayın bir kaç gün önceye kadar oyunlardan aldığım fps üst düzeydeyken 150+ fps şuanda başlıca valorant olsun 60 fps kadar düşüyor anlamıyorum ryzen7 2700 asus phoenix 1650s kullanıyorum akıl sır erdiremedim bu konulardan anlıyan vardır yardımcı olursanız sevinirim :)
ayarlardan güç tasarrufunu açmış olabilirsin laptolar için bir özellik 60fps ye sabitliyor oyun içi ayarlarda olması lazım

sıcaklık değerlerine bak, problem yok ise driverlerı kontrol et

sıcaklık değerlerine bak driverleri kontrol et bilgisayarının içini temizle bakımını yap arkadaşında dediği gibi oyun içi ayarları kontrol et ve windwosun alt tarafındaki görev çubuğunda bulundan batarya işaretine sağ tıklayıp güç seçeneklerini seçip yüksek performansı seç

kim gelirse gelsin kim yazarsa yazsın büyük bi ihtimalle aynı şeyleri yazıcak

sıcaklık değerleri ve driverlar güncelmi onu kontrol edin

masaüstü kulanıyorum her şey güncel driver booster danda baktım orada güncel sıfırlamak mantıklımıdır bakım yaptım 1 ay kadar oldu

masaüstü kulanıyorum her şey güncel driver booster danda baktım orada güncel sıfırlamak mantıklımıdır bakım yaptım 1 ay kadar oldu
sıcaklık değerlerine bak ve işlemcinde dahili grafik birimi varsa onu kullanıyor olabilir bilgisayarın nvidia denetim masasından bazı ayarlar yapabilrsin

yok olmuyor tek sorunum şuan valorantta sıcaklık değerlerim gpu 56-75 derece cpu 50-68 derece ama fps cok oynak başlar başlamaz 144 sabit skıntı yok ama bir kaç dk sonra 60 ları 70 leri görüyorum örneğin diyorum r6 da 120 altına düşmüyor high ayarlarda lolde high ayarlarda 200 altı görmüyorum çok saçma bir olay son cevaplarınız varsa alayım arkadaşlar oradada noktalayalım teşekkürler iyi akşamlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,385
Üyeler
188,240
Son üye
Zarx
Geri