Rehber Bedava İnca Ürünler Kazanma!

uygulamayı açıyorum ilk sayfada takılı kalıyor. Haftasonu girmem lazım unutmuşum :D

Ha piranha ha inca. İçinden tuş çıkarma aparatı ve boya fırçası vererek alıcıları kandırmaya çalışıyor aklı sıra
İnca ve piranha arasında dağlar kadar fark vardır bazı ürünleri piranha ile aynı olsada bazı ürünleri piranhadan çok daha iyi

Sapka çıkmıştı, az önce yurtiçi kargodan mesaj geldi Anten bilişim den kargonuz dağıtıma çıktı diye 5 dk ne olduğunu anlamaya çalıştım sonra sitesine girdiğimde inca ürünleri olduğunu gördüm. Şapkam geliyor yani

Benim şapkam dağıtıma çıkmış ilk şaşırdım açıkçası Gönderici ödemeli kargoyla yollamışlar gelince fotosunu atmaya çalışırım

Benim şapkam dağıtıma çıkmış ilk şaşırdım açıkçası Gönderici ödemeli kargoyla yollamışlar gelince fotosunu atmaya çalışırım
bana ulaştı bile, baya baya kupa

Benim kargom da dağıtıma çıkmış. Ben başka bir siparişim sanıyordum seviniyordum. Neyse, gönderici ödemeliymiş 🤗 Ücretsiz ücretsizdir, severiz.
Bir hesabım daha vardı onda da kupa çıkmıştı. Ondan da isteyeyim bugün.

Hocam merak ettim nasıl bir şey diye fotosunu atar mısınız ?
20210625_104203.jpg

İnca yeni bir uygulama çıkarmış bu uygulama ile bedava ürünler kazanabilirsiniz
mantığı basit çarkı döndürüyoruz şansımıza ne çıkarsa uygulama şu anda sadece android'de var ve sadece apk olarak indirilebiliyor google play'de onay sürecinde bazı arkadaşlar farklı telefonlardan yapmayı denemiş ama olmamış sebebi şunlar olabilir konumdan cihazdan bağlı olduğumuz internetden ip'den vb. şeylerden anlıyor olabilirler. haftada 1 kere çevirme hakkımız var arkadaşlar yan hesapla falan yapmayın zaten haftada 1 hakkımızı var bu güzel kampanyayı çöp etmiyelim.
bu bilgiyi benimle paylaştığı için Arda Kuğu'ya Teşekkür Ederim.
İndirme linki=https://incateknoloji.com/sanscarki.apk
Alıntıyı görüntüle
Bekletiyo açılmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bugün geri dönüş yapmazlar en erken pazartesi günü. Mesai saatleri geçmiş.
Screenshot_2021-06-25-10-50-09-005_io.kodular.inca_teknoloji.IncaSansCarki.jpg

Böyle kalıyor açılmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,136
Üyeler
184,737
Son üye
Killhoray
Geri