Serdar Yöntem
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Arkadaşlar Böyle Diyor Windows 11'e yükseltemeyecek miyim?
Hocam nasıl aktif etmemiz gerekiyor araştırdım ama bir sonuç bulamadım. Anakartım ASRock B450M-HDV R4.0 TPM desteği var mı yok mu onu bile bulamadım.Sistem gereksinimlerini karşılıyorsanız anakartınızın TPM desteği olup olmadığını kontrol etmelisiniz, eğer varsa BIOS ayarları üzerinden aktif hale getirip tekrar denemenizi tavsiye ederim.
TPM desteği yok o yüzden hiç yükseltemeyecek miyimSistem gereksinimlerini karşılıyorsanız anakartınızın TPM desteği olup olmadığını kontrol etmelisiniz, eğer varsa BIOS ayarları üzerinden aktif hale getirip tekrar denemenizi tavsiye ederim.
Anakartınız destekliyor mu tam göremedim fakat TPM çipi bağlayabileceğiniz bir giriş bulunuyor, sanırım bu anakartta işlemciyi kullanarak TPM aktifleştirilebiliyor tam emin değilim fakat arkadaşım fTPM diye bir ayar aktfileştirerek yapabilmişti. BIOS kullanımını biliyorsanız BIOS ayarlarından fTPM ayarını bulmayı deneyin bulamazsanız Secure Computing diye bir ayar olabilir BIOS ayarlarını kurcalamanı tavsiye ederimHocam nasıl aktif etmemiz gerekiyor araştırdım ama bir sonuç bulamadım. Anakartım ASRock B450M-HDV R4.0 TPM desteği var mı yok mu onu bile bulamadım.
Teşekkür ederim hocam araştırdığınız için.Anakartınız destekliyor mu tam göremedim fakat TPM çipi bağlayabileceğiniz bir giriş bulunuyor, sanırım bu anakartta işlemciyi kullanarak TPM aktifleştirilebiliyor tam emin değilim fakat arkadaşım fTPM diye bir ayar aktfileştirerek yapabilmişti. BIOS kullanımını biliyorsanız BIOS ayarlarından fTPM ayarını bulmayı deneyin bulamazsanız Secure Computing diye bir ayar olabilir BIOS ayarlarını kurcalamanı tavsiye ederim
Orasından emin değilim ilerleyen safhada galiba TPM gerektirmeyen bir hale getirilip güncelleme gelebilir, ben de bunun hakkında konu açıp bilgi sahibi olan birileri varsa öğrenecektim fakat şuan %100 kesin bir kaynak bulamadım, geledebilir, gelmeyedebilir.TPM desteği yok o yüzden hiç yükseltemeyecek miyim
PT10S anakartı destekliyor mudurAnakartınız destekliyor mu tam göremedim fakat TPM çipi bağlayabileceğiniz bir giriş bulunuyor, sanırım bu anakartta işlemciyi kullanarak TPM aktifleştirilebiliyor tam emin değilim fakat arkadaşım fTPM diye bir ayar aktfileştirerek yapabilmişti. BIOS kullanımını biliyorsanız BIOS ayarlarından fTPM ayarını bulmayı deneyin bulamazsanız Secure Computing diye bir ayar olabilir BIOS ayarlarını kurcalamanı tavsiye ederim
TPM desteği yok o yüzden hiç yükseltemeyecek miyim
Eski yayımlanmamış Windows 11 iso dosyası değil mi bu ? Ben mi yanlış biliyorum olay haftaya gelecek olan güncellemeyi alabilmek iso dosyası kurmaktan bahsetmiyoruz. Belki haftaya gelen sistemin iso dosyası çıkarsa onda bu yöntem kullanılarak kurulabilir fakat şuanlık önceki isoyu ana sistemde kullanmak çok mantıklı değil mavi ekran hataları gibi bir çok hatayla karşılaşabilirsiniz.Rehber: Windows 11'i TPM 2.0 olmadan yükleme
Elinizde hazır güncel veya değil bir Windows 10 ISO dosyasını indirin. Yoksa buradan indirebilirsiniz. Windows 10'u İndirin Windows 10 ISO dosyasının "sources" klasörünün içerisinde yer alan "install.esd" dosyasını silin ve Windows 11 dosyasının içindeki "install.wim" dosyasını sildiğiniz...www.technopat.net
ayn iso ile eskisini kurmak istemiyorum update ile istiyorum iso ya fazla güvenemiyorumEski yayımlanmamış Windows 11 iso dosyası değil mi bu ? Ben mi yanlış biliyorum olay haftaya gelecek olan güncellemeyi alabilmek iso dosyası kurmaktan bahsetmiyoruz. Belki haftaya gelen sistemin iso dosyası çıkarsa onda bu yöntem kullanılarak kurulabilir fakat şuanlık önceki isoyu ana sistemde kullanmak çok mantıklı değil mavi ekran hataları gibi bir çok hatayla karşılaşabilirsiniz.