Android 1.5K Android telefon önerisi

21ebu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
458
1.5K, en en fazla 2K fiyat bantlarında günlük kullanım (Discord, İnstagram, Facebook, YouTube ve benzeri uygulamalarda kasmayacak)

Ama Allah kitap aşkına Samsung Galaxy A8 (2016) gibi bir telefon önermeyin ya evet çok ama çok güzel ama 10 santimden düşen telefonun da ekranının mürekkebi akmaz ya tam 6 defa ekran değiştirdim böyle bir telefon istemiyorum

Ekran kırılmıyor, tıklanıyor ama renkleri bozuluyor ve 1 saate tamamen gözükmeyecek şekilde ekran gidiyor çatlama falan yok

Mürekkebi akmayan sağlam bir telefon istiyorum artık bezdim

Eski ama sağlam cihaz GM9 pro öneririm.

1.5K, en en fazla 2K fiyat bantlarında günlük kullanım (Discord, İnstagram, Facebook, YouTube ve benzeri uygulamalarda kasmayacak)

Ama Allah kitap aşkına Samsung Galaxy A8 (2016) gibi bir telefon önermeyin ya evet çok ama çok güzel ama 10 santimden düşen telefonun da ekranının mürekkebi akmaz ya tam 6 defa ekran değiştirdim böyle bir telefon istemiyorum

Ekran kırılmıyor, tıklanıyor ama renkleri bozuluyor ve 1 saate tamamen gözükmeyecek şekilde ekran gidiyor çatlama falan yok

Mürekkebi akmayan sağlam bir telefon istiyorum artık bezdim
bence o fiyatlara 2.el ya da yurt dışı xiaomi modelleri bak illede sıfır olucaksa o fiyatlara samsung a02s var çok iyi bir cihaz değil ama bütçen az maalesef

bence o fiyatlara 2.el ya da yurt dışı xiaomi modelleri bak illede sıfır olucaksa o fiyatlara samsung a02s var çok iyi bir cihaz değil ama bütçen az maalesef
Güzel hocam listeme aldım sağ olun

Xiamoi redmi 9.

Korona öncesi olsaydı Galaxy a10 derdim ama 1k lık telefon 3k olmus

Samsungun arayüzü gibi yapabilir miyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimde kafamda o var hocam ama Google Play falan yok diyorlardı galiba
Yapabilirsiniz.

TCL 10 SE
Honor 8x

xiaomilerde google servisleri var
Hocam Xiaomi Redmi Note 9 telefonu yukarıda anlattığım gibi hassas bir telefon değil dimi 10 santimden düşe ekranın mürekkebi akmaz değil mi içten tamamen bitiyor ekran tıklanıyor ama görüntü yok display gg oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,441
Üyeler
189,839
Son üye
mrtsndkc
Geri