M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,172
hocam bir kişiye göndermişlerdiHocam şapka kupa vs gönderilir de.450TL lik klavye gönderirler mi bilemedim.Meraklı bekleyiş sürüyor.
hocam bir kişiye göndermişlerdiHocam şapka kupa vs gönderilir de.450TL lik klavye gönderirler mi bilemedim.Meraklı bekleyiş sürüyor.
banada çıktı galiba sadece e posta gönderiyoruz telefon numarasınaArkadaşlar bana INCA IKG-451 RGB Mekanik Klavye çıktı hediyeyi edinebilmek için ne yapmam gerekiyor?
@ŞahinBaşaran
Alıntıyı görüntüle
İnca WhatsApp hattına yazArkadaşlar bana INCA IKG-451 RGB Mekanik Klavye çıktı hediyeyi edinebilmek için ne yapmam gerekiyor?
@ŞahinBaşaran
Alıntıyı görüntüle
Farklı bir cihazdan denermisinya ** tek banamı çıkmamış 10 kere yaptım hepsinde bişe çıkmadı ** şansımı )=)
Uygulamada sorun var büyük ihtimal3 kişi denedik ucumuze de aynı klavye çıktı bu kadar kişiye çıkıyor inşallah hata mata deyip geçiştirmezler
Bilemiyorum artık 10 kere deneyip çıkaramayan da var. Şans mı hata mı artık bakacağız.Uygulamada sorun var büyük ihtimal
Hata vardı diyip geçirecekler gibime geliyor.3 kişi denedik ucumuze de aynı klavye çıktı bu kadar kişiye çıkıyor inşallah hata mata deyip geçiştirmezler
BenimdeMekanik klavye kazandım fakat göndereceklerine dair pek bir umudum yok![]()