Yardım Bu bilgisayar sıfırlanıyor %1 sorunu

Reaksiyon skoru
3
Merhaba Forum Üyeleri,
Windows 10 işletim sistemimi, yalnızca uygulamaları ve ayarları sıfırlasın diye sıfırladım. Ancak yaklaşık iki saattir "Bu bilgisayar sıfırlanıyor %1" kısmında takılı kaldi. Ne yapmam gerekiyor?
Ayrıca kişisel dosyalarımın sıfırlanmamasını istiyorum. Gelecek yardımlarınız için teşekkürler.

Neden format atmıyorsun? Hem saha sağlıklı.

Dosyalarımı yedeklemedim ve önemli dosyalarımın gitmesini istemyorum. Ayrica bilgisayarim asiri derecede yavasladigindan son secenegim bu kaldi.

Dosyalarımı yedeklemedim ve önemli dosyalarımın gitmesini istemyorum. Ayrica bilgisayarim asiri derecede yavasladigindan son secenegim bu kaldi.
Bütçe varsa bir an önce SSD takviyesi yapın. Onun dışında beklemekten başka çare yok. Ben komple sıfırlanması için SSD varken 1.5 saat bekledim.

Kesinlikle SSD Takviyesi yap yoksa çok işe yaramaz.

Peki, çok sağolun. Anlaşılan ssdi takmaktan veya beklemekten başka çare yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son olarak da bir sey soylemek istiyorum. Bu sorunu cozebilecek uygun fiyatli SSD öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Peki, çok sağolun. Anlaşılan ssdi takmaktan veya beklemekten başka çare yok.

Son olarak da bir sey soylemek istiyorum. Bu sorunu cozebilecek uygun fiyatli SSD öneriniz var mı?
BX500

Merhaba, bu konuyu actiktan 3-4 saat sonra nihayet %30'a kadar gelebildi. Ardından "bir secenek belirtin" kısmı cıktı daha sonrasinda devam et kısmına tıkladim. Bundan sonra bilgisayar surekli kendine reset atti. Windows 10 acilma ekrani bile gelmiyor. Sadece lenovo yazisi geliyor o kadar. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleme:
Merhaba, bu konuyu actiktan 3-4 saat sonra nihayet %30'a kadar gelebildi. Ardından beni "bir secenek belirtin" kısmı cıktı daha sonrasinda devam et kısmına tıkladim. Bundan sonra bilgisayar surekli kendine reset atti. Windows 10 acilma ekrani bile gelmiyor. Sadece lenovo yazisi geliyor o kadar. Ne yapmam gerekiyor?
Format atman lazım maalesef.

Dosyalarima bir sey olur mu? Harddisk'in icindekileri kurtarabilir miyim?

?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,636
Üyeler
185,138
Son üye
umut3