Öneri Sıvı Soğutma

TRecoN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
261
İmzam da ki sistem bir aylık ancak ileride işlemciyi yenileyebilirim. Bu sebeple bir sıvı soğutmayı almaya karar verdim. Ancak 1065 TL fiyatı var bu fiyata 360 mm yerine 240 mm NZXT ve ya sizlerin önereceği daha iyi bir sıvı soğutma var mıdır.

Almaya karar verdiğim ürün:

Ancak bütçe durumuna göre:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1040 TL ye NZXT 240 mm sıvı soğutucu var 6 yılda garantili

Son düzenleme:
Kraken x 52 fazla kablo karmaşası var gibi uygulama yazılımı kulanımı biraz detaylı... x52 almak istemezsen THERMALTAKE TH240 ARGB 240mm tercih edilebilir itopya da 700 küsur fiyat

Kraken x 52 fazla kablo karmaşası var gibi uygulama yazılımı kulanımı biraz detaylı... x52 almak istemezsen THERMALTAKE TH240 ARGB 240mm tercih edilebilir itopya da 700 küsur fiyat
CFM değeri az geldi bana silverstone pf240 daha iyi duruyor. Ancak pf360 almakta mantıklı geliyor indirimde ama diyorum pf360 alacakken aynı fiyata NZXT hiç sorun çıkmıyor ve garantisi de çok iyi o yüzden emin olamıyorum bir türlü.
Ben yüksek soğutma ve en azından 30 DBA veya altı sessizlik istiyorum yani sanırım pf360 bu yüzden en mantıklı seçim olacak gibime geliyor.
Neden derseniz 3 fanı 2 fana göre daha az devirde sessiz döner aynı soğutmayı yapar. Yanlışım varmı bu konuda kendi dusuncemdir iddiam değildir.

CFM değeri az geldi bana silverstone pf240 daha iyi duruyor. Ancak pf360 almakta mantıklı geliyor indirimde ama diyorum pf360 alacakken aynı fiyata NZXT hiç sorun çıkmıyor ve garantisi de çok iyi o yüzden emin olamıyorum bir türlü.
Ben yüksek soğutma ve en azından 30 DBA veya altı sessizlik istiyorum yani sanırım pf360 bu yüzden en mantıklı seçim olacak gibime geliyor.
Neden derseniz 3 fanı 2 fana göre daha az devirde sessiz döner aynı soğutmayı yapar. Yanlışım varmı bu konuda kendi dusuncemdir iddiam değildir.
CFM Değeri nedir?

NZXT ülkemizdeki ürünleri çok eski, daha yeni üretim ürünleri alabilirsiniz.

teknobiyetikte indirimde olan Silverstone PF240 ARGB modelini aldım arkadaşlar. CFM değeri 94. baya yüksek zaten ben soğutmadan daha çok az devirde soğutsun ses çıkarmasın o şekilde kullanıcam. Tabi oyunlarda ghz artınca soğutma önemli. biryandan tasarım yaptığım için kasadan çıkan ses az olması daha iyi.

Geri