Hangi sıvı soğutma alınmalı

Güle güle kullanın hocam bende kasada bunla havn hs420 arasında kaldım havn daha hoşuma gitti onu alacam galiba
al al çok güzel kasa cidden o da. Fiyatı çok pahalı ama salla bi kere geliyoz dünyaya :D

b850 rogun yanına yanaşacak kalitede b850 yok x870 lerde bu durum gigabyte aorusta her türlü avantajları var x870 almak istiyorsanda aorus alacaksın b850 de belki aorus ile rog kapışır ama aorus ta full realtek rog burada bile bin basıyor
Ben rog alim gitsin hocam ya hem ztn x870 almama nedenim yakında 3-4 sene sonra am6 nın piyasaya çıkması durumunda am6 ya geçecem

bak bunu söyleyen hiç kimse yoktu ilginç. Bilgilendirme için teşekkürler
am5 anakartlarda bakılması gereken konu istenilen sayıda port 4 kanaldan 6000 üstü mhz verip veremiyor olma m2 olur diğerleri de önemlidir intel realtek ten her türlü daha iyi şuan am5 te 4 kanaldan 6400 mhz verebilen tek anakart aorus diğer ramler 3600 mhz de calışıyor 6000mhz boosta mavi ekran yiyor veya açılmıyor m2 de kaç tanesi doğrudan işlemciye bağlı ona göre almak lazım bazı anakartlarda m2 ler şarta bağlı çalışıyor çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben rog alim gitsin hocam ya hem ztn x870 almama nedenim yakında 3-4 sene sonra am6 nın piyasaya çıkması durumunda am6 ya geçecem
2 sene içinde çıkacak am6 hocam bu son nesil işlemciler

al al çok güzel kasa cidden o da. Fiyatı çok pahalı ama salla bi kere geliyoz dünyaya :D
Bencede ya lian li stokları da yenilenseydi tam olucaktı da saha ne zmn yenilenir Allah bilir

am5 anakartlarda bakılması gereken konu istenilen sayıda port 4 kanaldan 6000 üstü mhz verip veremiyor olma m2 olur diğerleri de önemlidir intel realtek ten her türlü daha iyi şuan am5 te 4 kanaldan 6400 mhz verebilen tek anakart aorus diğer ramler 3600 mhz de calışıyor 6000mhz boosta mavi ekran yiyor veya açılmıyor m2 de kaç tanesi doğrudan işlemciye bağlı ona göre almak lazım bazı anakartlarda m2 ler şarta bağlı çalışıyor çünkü

2 sene içinde çıkacak am6 hocam bu son nesil işlemciler
He yani artık amd ryzen 7 9800x3d üzeri başka oyun işlemcisi çıkmaz heralde keşke amd am6 da soketi değiştirmese 😁

Bencede ya lian li stokları da yenilenseydi tam olucaktı da saha ne zmn yenilenir Allah bilir

He yani artık amd ryzen 7 9800x3d üzeri başka oyun işlemcisi çıkmaz heralde keşke amd am6 da soketi değiştirmese 😁
am6 değiştirmek zorunda ya tasarım değişecek soğutucularıda değiştirecek yada intel gibi lga yı büyütecek yapamıyorlar maalesef

Hocam ama amd am6 ya sanki biraz hızlı geçti am4 soket daha uzundu
Daha erken geçecekti normalde ertelediler arge çalışması vs yapıyor olabilirler amd işlemcileri intele göre sıcak çalışıyor çünkü intel yüksek güç tüketimine rağmen daha soğuk çalışıyor ve boşta daha az güç tüketiyor

jumbumdan bir şey alma fiyatlar çok kazık ve herhangi bir kurumsallık olmadığından herhangi bir arızada muhatabın olmuyor.

jumbumdan bir şey alma fiyatlar çok kazık ve herhangi bir kurumsallık olmadığından herhangi bir arızada muhatabın olmuyor.
Evet gerçekten fiyatları aşırı kazık ince hesapta stok bekleyecem bende gelir heralde Kasım ayına fln kadar

kanka yani çok belli olmuyor aslında siyah kablolar. Ben extansion kullanmanı önermiyorum sağlıklı olmuyor. Eğer strimer kullanırsan lian li strimer almanı tavsiye ederim. 24pin anakart ve ekran kartı için ayrı. Ya da temuda satılan rgb stripler var direk kablonun üstüne takıyosun hem kablolar gözükmüyor hem de estetik duruyor Temu StripAlıntıyı görüntüle
fanların ismi nedir bende fan alacagımda

Arctic 3 420 mm ile soğutuyorum ben aslında hiç gerek yok ama kasam büyük 360 küçük kaldı içinde mecburen 420 taktım oyunlarda 55-60 derece civarında

Geri