9700 TL Ye Galax RTX 3070 Ti aldım !!!

Daha önce 3 kere kart aldım , bi sorun olmadı. İnşallah bunda da bi sıkıntı çıkmaz.

Eyvallah dostum teşekkür ederim 😁
Umarım ben güvenemiyorum hiç almadığım için ama en kötü alırım sonuçta Amazon sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum

Umarım ben güvenemiyorum hiç almadığım için ama en kötü alırım sonuçta Amazon sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum
Yani bı sorun çıksa bile muhatap olduğun kişi Amazon , sorunun neyse çözer 😁

üyeliği nasıl alıyorsunuz beyler, yada kart alacağımız zaman nasıl alacaz böyle amazondan :D

banlanıyorsunuz diyorlar
Valla ben daha önce 3 kere alışveriş yaptığım hesap banlandı , ondan sonra 1-2 kere daha denedim gene banlandı.

Bu sefer sorun çıkmadı hesap banlanmadı , şans işi sanırsam.

Valla ben daha önce 3 kere alışveriş yaptığım hesap banlandı , ondan sonra 1-2 kere daha denedim gene banlandı.

Bu sefer sorun çıkmadı hesap banlanmadı , şans işi sanırsam.
hesabın banlandığını nasıl anlıyorsun

9700TL fiyatı vergiler dahil mi, değilse vergiler dahil kaç TL? Ortalama kaç günde geliyor? Birde kaç TL ye satacaksın veya kullanacak mısın?

hesabın banlandığını nasıl anlıyorsun
Hesabına giriş yapmaya çalışırken hesabın askıya alındı yazıyor ve sana bı form veriyor , formu dolduruyorsun sonra hesabın açılacak mı kapanacak mı Amazon dan cevap bekliyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9700TL fiyatı vergiler dahil mi, değilse vergiler dahil kaç TL? Ortalama kaç günde geliyor? Birde kaç TL ye satacaksın veya kullanacak mısın?
Vergiler dahil fiyat. Şu an kargo için hazırlanıyor , parayı çekti. Kargolandıktan sonra 3-4 gün. Satıcam

Hesabına giriş yapmaya çalışırken hesabın askıya alındı yazıyor ve sana bı form veriyor , formu dolduruyorsun sonra hesabın açılacak mı kapanacak mı Amazon dan cevap bekliyorsun.
şuan aldım üyelik geziyorum ama sonra nasıl olur anlamadım pek adkoaskf

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,498
Üyeler
184,464
Son üye
tfyeer
Geri