amazon prime ile alırsak shipping bedavaya mı geliyorödeme ekranında çıkıyor vergiler.
amazon prime ile alırsak shipping bedavaya mı geliyorödeme ekranında çıkıyor vergiler.
hayır.amazon prime ile alırsak shipping bedavaya mı geliyor
teşekkürlerhayır.
Bir dakika , Shipping ücretsiz olabilir bu arada. eskiden ben RTX 3060 falan aldığımda prime vardı ama shipping ücretliydi , artık değiştirmişler sanırım.teşekkürler
ya gerçekten mi sen bu işlerden anlıyosun bakabilirsen çok iyi olur ben baktım ama prime ı amazon jp den almamız lazım di miBir dakika , Shipping ücretsiz olabilir bu arada. eskiden ben RTX 3060 falan aldığımda prime vardı ama shipping ücretliydi , artık değiştirmişler sanırım.
prime ı amazon jp den alıyorsun ve aldıktan sonra 28 , 29 gün sonra prime süresi dolmaya yakın iptal edersen bir daha para çekmezya gerçekten mi sen bu işlerden anlıyosun bakabilirsen çok iyi olur ben baktım ama prime ı amazon jp den almamız lazım di mi
ve ilk ay ücretsiz olduğu için daha sonra kartı silsek sorun olmaz değil mi
ama galiba bende olmadı prime ı aldım hala shipping ücreti gözüküyorprime ı amazon jp den alıyorsun ve aldıktan sonra 28 , 29 gün sonra prime süresi dolmaya yakın iptal edersen bir daha para çekmez