DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Çok hızlı göndermişler helal olsun. Sana da hayırlı olsun yine en azından 1300 tl falan kâr edersin gibi duruyor.
Yarın 3. gün olacak , 3 günde evime kadar getiriyorlar. TR de kargolar zaten 2-3 günü buluyor hatta sorun çıktığı zaman 1-2 haftaÇok hızlı göndermişler helal olsun. Sana da hayırlı olsun yine en azından 1300 TL falan kâr edersin gibi duruyor.
zaten öyle oluyor , benim de 300 lira fazla çektiya benim korkum şey sabah 9 ile akşam 6 ya kadar borsa açık olduğundan o saatler arasında parayı çekerse ucuza gelicek ama 9 ile 6 dışında borsa kapandığı için japon yeninin fiyatı artıyo o yüzden şey yapıyorum
onlar vergi dahil değilAlacak varsa amazonda hala var 3070ti 9.5k-10ktlye
117k yene buldum amazon jp satıyor kaç k yen ekliyor ki vergi için?onlar vergi dahil değil
vergi dahil değilAynı paraya Asus TUF OC modeli satılıyordu. Daha da ucuz.
Amazon.co.jp: ASUS TUF Gaming NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 Ti Video Card OC/ PCIe 4.0 / 8GB GDDR6X / HDMI 2.1 / DisplayPort 1.4a / Dual Ball Fan Bearing, Military Grade Capacitors / GPU Tweak II TUF-RTX3070TI-O8G-GAMING : Computers
Amazon.co.jp: ASUS TUF Gaming NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 Ti Video Card OC/ PCIe 4.0 / 8GB GDDR6X / HDMI 2.1 / DisplayPort 1.4a / Dual Ball Fan Bearing, Military Grade Capacitors / GPU Tweak II TUF-RTX3070TI-O8G-GAMING : Computerswww.amazon.co.jp
Nereden anladınız?vergi dahil değil
anlamıcak bir şey yok , senden çok daha iyi biliyorum Amazon Japonya yı ve çok daha fazla takip ediyorum.Nereden anladınız?
Tamam da vergisinin olup olmadığını nereden anladınız.anlamıcak bir şey yok , senden çok daha iyi biliyorum Amazon Japonya yı ve çok daha fazla takip ediyorum.
O kural arabada değil miydi? En kötü 5 annesinin üzerine 5 babasının üzerine 5 tane de kendi üzerine alırYılda 5 karttan fazlası ticarete giriyor diye biliyorum ben de.
Gel 6700XT le takaslayalım![]()
ödeme ekranında çıkıyor vergiler.Tamam da vergisinin olup olmadığını nereden anladınız.
Söyleyin biz de öğrenelim.
Ne kadar vergisi çıkıyor orada?ödeme ekranında çıkıyor vergiler.