DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Çok hızlı göndermişler helal olsun. Sana da hayırlı olsun yine en azından 1300 tl falan kâr edersin gibi duruyor.
Yarın 3. gün olacak , 3 günde evime kadar getiriyorlar. TR de kargolar zaten 2-3 günü buluyor hatta sorun çıktığı zaman 1-2 haftaÇok hızlı göndermişler helal olsun. Sana da hayırlı olsun yine en azından 1300 TL falan kâr edersin gibi duruyor.
zaten öyle oluyor , benim de 300 lira fazla çektiya benim korkum şey sabah 9 ile akşam 6 ya kadar borsa açık olduğundan o saatler arasında parayı çekerse ucuza gelicek ama 9 ile 6 dışında borsa kapandığı için japon yeninin fiyatı artıyo o yüzden şey yapıyorum
onlar vergi dahil değilAlacak varsa amazonda hala var 3070ti 9.5k-10ktlye
117k yene buldum amazon jp satıyor kaç k yen ekliyor ki vergi için?onlar vergi dahil değil
vergi dahil değilAynı paraya Asus TUF OC modeli satılıyordu. Daha da ucuz.
Amazon.co.jp: ASUS TUF Gaming NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 Ti Video Card OC/ PCIe 4.0 / 8GB GDDR6X / HDMI 2.1 / DisplayPort 1.4a / Dual Ball Fan Bearing, Military Grade Capacitors / GPU Tweak II TUF-RTX3070TI-O8G-GAMING : Computers
Amazon.co.jp: ASUS TUF Gaming NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 Ti Video Card OC/ PCIe 4.0 / 8GB GDDR6X / HDMI 2.1 / DisplayPort 1.4a / Dual Ball Fan Bearing, Military Grade Capacitors / GPU Tweak II TUF-RTX3070TI-O8G-GAMING : Computerswww.amazon.co.jp
Nereden anladınız?vergi dahil değil
anlamıcak bir şey yok , senden çok daha iyi biliyorum Amazon Japonya yı ve çok daha fazla takip ediyorum.Nereden anladınız?
Tamam da vergisinin olup olmadığını nereden anladınız.anlamıcak bir şey yok , senden çok daha iyi biliyorum Amazon Japonya yı ve çok daha fazla takip ediyorum.
O kural arabada değil miydi? En kötü 5 annesinin üzerine 5 babasının üzerine 5 tane de kendi üzerine alırYılda 5 karttan fazlası ticarete giriyor diye biliyorum ben de.
Gel 6700XT le takaslayalım
ödeme ekranında çıkıyor vergiler.Tamam da vergisinin olup olmadığını nereden anladınız.
Söyleyin biz de öğrenelim.
Ne kadar vergisi çıkıyor orada?ödeme ekranında çıkıyor vergiler.