ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
şaka bir yana amazon jp de yani asya tarafında avrupa tarafına göre kart daha çok var o yüzden illa ki denk geliyorAbartmayalım
şaka bir yana amazon jp de yani asya tarafında avrupa tarafına göre kart daha çok var o yüzden illa ki denk geliyorAbartmayalım
Babam sponsor oldu.Hayırlı olsunda reis o parayı nasıl aldın onuda söylesen ne güzel olurdu
ben çalışıyorum ama hayalimdeki sistem o kadar büyük değil ama kendi paranla aldığın zaman daha güzel oluyor bence tadı başka oluyorBabam sponsor oldu.
Yaşım 16 olmasa kendi paramla alırdımben çalışıyorum ama hayalimdeki sistem o kadar büyük değil ama kendi paranla aldığın zaman daha güzel oluyor bence tadı başka oluyor
Vergiler tam olarak ne kadar tuttu hocam ?Kart bu ; https://www.amazon.co.jp/gp/product/B096SK53YL/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Vergiler dahil 9700 TL ye yani 125.000 Japon yenine geldi
Alıntıyı görüntüle
21K JPY Diyor ama ürün fiyatını üstüne 21K eklemiyor , biraz değişik bir sistem.Vergiler tam olarak ne kadar tuttu hocam ?
Items:Vergiler tam olarak ne kadar tuttu hocam ?
Peki hocam satın alırken mesela ürün 50k yen alırken 50k çekiyor karttan peki sonradan bir ödeme yapıyormusunuz yoksa bu kadar mı ?21K JPY Diyor ama ürün fiyatını üstüne 21K eklemiyor , biraz değişik bir sistem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Items:
¥101,015
Shipping & Handling
¥3,703
Import Fees Deposit
¥20,944
Order Total
¥125,662
Yaşım 16 kuryeyimYaşım 16 olmasa kendi paramla alırdım
Bu kadar.Peki hocam satın alırken mesela ürün 50k yen alırken 50k çekiyor karttan peki sonradan bir ödeme yapıyormusunuz yoksa bu kadar mı ?
Ama ben daha 16 ya girmedimYaşım 16 kuryeyim
Hayırlı olsun.Kart bu ; https://www.amazon.co.jp/gp/product/B096SK53YL/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Vergiler dahil 9700 TL ye yani 125.000 Japon yenine geldi
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Edit : parayı çekmiş gönderi için hazırlanıyor olmuş
09:17 2 Temmuz
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun.
Daha önce 3 kere kart aldım , bi sorun olmadı. İnşallah bunda da bi sıkıntı çıkmaz.Yalnız bı kargoda sıkıntı çıksa napicaksın onu düşünüyorum ben
Hayırlı olsun bu arada