ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
şaka bir yana amazon jp de yani asya tarafında avrupa tarafına göre kart daha çok var o yüzden illa ki denk geliyorAbartmayalım![]()
şaka bir yana amazon jp de yani asya tarafında avrupa tarafına göre kart daha çok var o yüzden illa ki denk geliyorAbartmayalım![]()
Babam sponsor oldu.Hayırlı olsunda reis o parayı nasıl aldın onuda söylesen ne güzel olurdu![]()
ben çalışıyorum ama hayalimdeki sistem o kadar büyük değil ama kendi paranla aldığın zaman daha güzel oluyor bence tadı başka oluyorBabam sponsor oldu.
Yaşım 16 olmasa kendi paramla alırdımben çalışıyorum ama hayalimdeki sistem o kadar büyük değil ama kendi paranla aldığın zaman daha güzel oluyor bence tadı başka oluyor
Vergiler tam olarak ne kadar tuttu hocam ?Kart bu ; https://www.amazon.co.jp/gp/product/B096SK53YL/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Vergiler dahil 9700 TL ye yani 125.000 Japon yenine geldi
Alıntıyı görüntüle
21K JPY Diyor ama ürün fiyatını üstüne 21K eklemiyor , biraz değişik bir sistem.Vergiler tam olarak ne kadar tuttu hocam ?
Items:Vergiler tam olarak ne kadar tuttu hocam ?
Peki hocam satın alırken mesela ürün 50k yen alırken 50k çekiyor karttan peki sonradan bir ödeme yapıyormusunuz yoksa bu kadar mı ?21K JPY Diyor ama ürün fiyatını üstüne 21K eklemiyor , biraz değişik bir sistem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Items:
¥101,015
Shipping & Handling
¥3,703
Import Fees Deposit
¥20,944
Order Total
¥125,662
Yaşım 16 kuryeyimYaşım 16 olmasa kendi paramla alırdım![]()
Bu kadar.Peki hocam satın alırken mesela ürün 50k yen alırken 50k çekiyor karttan peki sonradan bir ödeme yapıyormusunuz yoksa bu kadar mı ?
Ama ben daha 16 ya girmedimYaşım 16 kuryeyim
Hayırlı olsun.Kart bu ; https://www.amazon.co.jp/gp/product/B096SK53YL/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Vergiler dahil 9700 TL ye yani 125.000 Japon yenine geldi
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Edit : parayı çekmiş gönderi için hazırlanıyor olmuş
09:17 2 Temmuz
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun.
Daha önce 3 kere kart aldım , bi sorun olmadı. İnşallah bunda da bi sıkıntı çıkmaz.Yalnız bı kargoda sıkıntı çıksa napicaksın onu düşünüyorum ben
Hayırlı olsun bu arada