forzada hala bug var mı

Cgn0zkn

80+
Reaksiyon skoru
18
Beyler sa bildiğiniz üzere steamde baya indirim var forza da buna dahil ilk çıktığı zamanlar (steam'e) normalden buglu olduğu ve iyi sistemlerde fps drop yememesi gerektiği halde yediği söylenmişti steam yüzünden hala bu bug duruyor mu yoksa düzelttiler mi?

Bende büyük ihtimalle HDD kaynaklı ama açık dünyada kafama göre gezerken bazen Drop oluyor sinir bozucu.
Ama yarışlara girdiğim zaman ve ya benchmarklarda 1 kez olsun Drop girmiyor.
Yani ben bunu HDD ye bağlıyorum.
Sisteminizde SSD yoksa almayın.
Onun haricinde bir kaç tane bug var ama oyun zevkinizi etkilemiyor 2 gündür oynuyorum tek kelime ile muazzam. 2 günde 6/7 saat oynadım

Yani ben bunu HDD ye bağlıyorum.
Sisteminizde SSD yoksa almayın.
ssdde de aynı. bende iki versiyonda aynı ssdde yüklü. microsoft versiyonu hiç drop yemiyor. steam sürekli drop yaşıyor. benchmarkta birebir aynı sonuç çıkıyor.

hala duruyor. 11400f + 5600xt ile microsoft store versiyonunda sabit 75 fps tutturabilirken, steam versiyonunda 55lere kadar düşüşler yaşıyorum.
Beyler sa bildiğiniz üzere steamde baya indirim var forza da buna dahil ilk çıktığı zamanlar (steam'e) normalden buglu olduğu ve iyi sistemlerde fps drop yememesi gerektiği halde yediği söylenmişti steam yüzünden hala bu bug duruyor mu yoksa düzelttiler mi?
Aynı şekilde benim de. Microsoft sürümünde drop sorunu yokken Steam sürümünde drop sorunu yaşadım.

ssdde de aynı. bende iki versiyonda aynı ssdde yüklü. microsoft versiyonu hiç drop yemiyor. steam sürekli drop yaşıyor. benchmarkta birebir aynı sonuç çıkıyor.
Anladım hocam bende M.2SSD var depolaması dolu olduğu için deneyemedimç
Sizin de dediğiniz gibi Benchmarkta gram sıkıntı yok onun dışında katıldığım yarışlarda felan da hiç sıkıntı yok ama gezerken insanı kanser ediyor.
Bende o yüzden yarışlara katılıyorum keyfime bakıyorum.
Sonuç olarak Steam versiyon sıkıntılı.

Anladım hocam bende M.2SSD var depolaması dolu olduğu için deneyemedimç
Sizin de dediğiniz gibi Benchmarkta gram sıkıntı yok onun dışında katıldığım yarışlarda felan da hiç sıkıntı yok ama gezerken insanı kanser ediyor.
Bende o yüzden yarışlara katılıyorum keyfime bakıyorum.
Sonuç olarak Steam versiyon sıkıntılı.
hocam ben bugün almıştım forzayı eğer can sıkan buglar ve fps düşüşü olursa iade edicem bi moralim bozuldu

Bende de FPS 60 75 civarlarındayken bile sürekli ara ara takılıyor. Steam versiyonu cidden aşırı sıkıntılı ve son güncelleme gelmesine rağmen düzelmedi.

hocam ben bugün almıştım forzayı eğer can sıkan buglar ve fps düşüşü olursa iade edicem bi moralim bozuldu
Hocam bug olarak şey var mesela.
Mercedes C63 amg nin içinde sinyal kolu adamın bacağının içinden geçiyordu ama gözü rahatsız etmiyor.
FPS DROP herkes de var RX560 dan tut 5600xT ye kadar.
Ama benchmark ve yarışlarda sorunsuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende de FPS 60 75 civarlarındayken bile sürekli ara ara takılıyor. Steam versiyonu cidden aşırı sıkıntılı ve son güncelleme gelmesine rağmen düzelmedi.
İşte benim sorunum da bu.
Ultra ayarda 45FPS alıyorum ara ara takılıyor.
Yüksek ayarda 70 FPS alıyorum ara ara takılıyor.
Orta ayarda 80/90FPS alıyorum ara ara takılıyor.
Tek ben yaşamıyormuşum demek ki.

Mercedes C63 amg nin içinde sinyal kolu adamın bacağının içinden geçiyordu ama gözü rahatsız etmiyor.

Sadece sinematiklerde var sanırım drop sorunu.

Sadece sinematiklerde var sanırım drop sorunu.
Sinematik kısmını saymıyorum bile orada 90FPS den 30FPS ye düşüyor.
Normal sürerken de drop oluyor bu HDD kaynaklı olabilir ama emin değilim.
Yarışlarda sıfır problem.

hocam ben en iyisi iade edip gta5 alayım çok canımı sıktı açıkçası yüksek ayarlarda microsoft sürümünde 85fps alıyor eğer steamde alamazsam bu değerleri ne anlamı kaldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,472
Üyeler
200,682
Son üye
omarESSS

Geri