forzada hala bug var mı

hala duruyor. 11400f + 5600xt ile microsoft store versiyonunda sabit 75 fps tutturabilirken, steam versiyonunda 55lere kadar düşüşler yaşıyorum.
Benim arkadaşımın sistemi:
3500x işlemci
8gb ram
1660 super ekran kartı
Bunlar ile bana Discord ile ekran paylaşımı yaptı, grafikler extrem yani en yüksek grafikler ile ve fps 80 idi.
Herkeste olmuyor sanırım bu sorun.

hocam ben en iyisi iade edip gta5 alayım çok canımı sıktı açıkçası yüksek ayarlarda microsoft sürümünde 85fps alıyor eğer steamde alamazsam bu değerleri ne anlamı kaldı
Hocam önce yükleyin bir yarım saat deneyin.
Lakin tam anlamadım ama microsoftta zaten oyununuz var ise almanıza gerek bile yoktu.

Hocam önce yükleyin bir yarım saat deneyin.
Lakin tam anlamadım ama microsoftta zaten oyununuz var ise almanıza gerek bile yoktu.
hocam benimkiyle aynı sistemin testlerine baktım ordaki microsoft sürümüydü sizce indirip bi deniyim mi yoksa direk iade mi edeyim o kadar heveslenmiştim gta5 ile arada kalmıştım hatta ama sonra forzayı seçtim

Hocam bug olarak şey var mesela.
Mercedes C63 amg nin içinde sinyal kolu adamın bacağının içinden geçiyordu ama gözü rahatsız etmiyor.
FPS DROP herkes de var RX560 dan tut 5600xT ye kadar.
Ama benchmark ve yarışlarda sorunsuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşte benim sorunum da bu.
Ultra ayarda 45FPS alıyorum ara ara takılıyor.
Yüksek ayarda 70 FPS alıyorum ara ara takılıyor.
Orta ayarda 80/90FPS alıyorum ara ara takılıyor.
Tek ben yaşamıyormuşum demek ki.
Oyun bende SSD'ye kurulu yine de takılıyor. Çoğu kullanıcı bu sorunu yaşıyor.

hocam benimkiyle aynı sistemin testlerine baktım ordaki microsoft sürümüydü sizce indirip bi deniyim mi yoksa direk iade mi edeyim o kadar heveslenmiştim gta5 ile arada kalmıştım hatta ama sonra forzayı seçtim
Bence deneyin hocam.
Oyun baya sarıyor.

Oyun bende SSD'ye kurulu yine de takılıyor. Çoğu kullanıcı bu sorunu yaşıyor.
Teşekkürler hiç uğraşmayayım o zaman SSD ile.

Bence deneyin hocam.
Oyun baya sarıyor.

Teşekkürler hiç uğraşmayayım o zaman SSD ile.
Yine de denemende fayda var Steam'de oyun klasörünü değiştirme özelliği var boş yere silip kurmana gerek yok. O özellik ile taşıyabilirsin.

Yine de denemende fayda var Steam'de oyun klasörünü değiştirme özelliği var boş yere silip kurmana gerek yok. O özellik ile taşıyabilirsin.
Biliyorum hocam yine de teşekkür ederim.
Şu an SSD de boş 50GB var.
Temizlemek ile uğraşmam lazım.
Sistem alırken 256GB yeter demiştim ama yetmiyor gerçekten.

Evet hocam bende diğer sistemimde 240 GB + 1 TB HDD kullanıyordum SSD doluyor. En az 500 GB SSD almak lazım.

Benchmarkta veya yarışlarda 60FPS üstü akıcı oynarken online açık dünyaya geçince bir drop giriyor görmen lazım dadından yenmez 😋

Hocam bug olarak şey var mesela.
Mercedes C63 amg nin içinde sinyal kolu adamın bacağının içinden geçiyordu ama gözü rahatsız etmiyor.
FPS DROP herkes de var RX560 dan tut 5600xT ye kadar.
Ama benchmark ve yarışlarda sorunsuz.

İşte benim sorunum da bu.
Ultra ayarda 45FPS alıyorum ara ara takılıyor.
Yüksek ayarda 70 FPS alıyorum ara ara takılıyor.
Orta ayarda 80/90FPS alıyorum ara ara takılıyor.
Tek ben yaşamıyormuşum demek ki.
Ben hiç sorun yaşamadım şanslıyım galiba. 25 saattir oynuyorum hiç bug görmedim ve ultra ayarlarda sıfır drop 70-75 fpslerde oynuyorum.

Vallaha bende 500 lük m2 var o bile yetmiyor bana

Ben hiç sorun yaşamadım şanslıyım galiba. 25 saattir oynuyorum hiç bug görmedim ve ultra ayarlarda sıfır drop 70-75 fpslerde oynuyorum.
RX570 var hocam sizde RAM benden iyi.
Ben ultrada 40/45FPS alıyorum RX570 zaten RX560 dan +30FPS daha performanslı.
Drop girmemesi ilginç

@İbrahim Özel Hocam peki Drop sorunu RAM kaynaklı olabilir mi pek sanmıyorum ama.

Benchmarkta veya yarışlarda 60FPS üstü akıcı oynarken online açık dünyaya geçince bir drop giriyor görmen lazım dadından yenmez 😋
+11111

RX570 var hocam sizde RAM benden iyi.
Ben ultrada 40/45FPS alıyorum RX570 zaten RX560 dan +30FPS daha performanslı.
Drop girmemesi ilginç

@İbrahim Özel Hocam peki Drop sorunu RAM kaynaklı olabilir mi pek sanmıyorum ama.

+11111
Günümüzde yüksek grafikli oyunların çoğu minimum 16 GB RAM istiyor. Fakat burdaki drop sorunu yazılımsal yani oyundan kaynaklanıyor. En kısa zamanda aynı RAM'den bir tane daha alman çok daha iyi olur. En az %10 performans artışı oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,720
Üyeler
201,290
Son üye
erdihizli

Geri