hayır kurmadım nasıl kurabilirimRivaturner adlı programı da kurdunuz mu?
Ekran kartın bu programı destekliyor mu ?arkadaşlar selam ben Msi afterburner yükledim ama ara yüzde hiç bi şekilde bişi göstermiyo yardımıcı ololabilirmisiniz
Msi afterburner ı kurarken onuda kurmanız gerekiyor. Yani afterburner i indirdiğiniz zaman o programda iniyor. Sizede rivaturner kurulsunmu diye bildirim geliyor ona evet demeniz gerekiyordu. Yani bende böyle bir sorun yaşamıştım.hayır kurmadım nasıl kurabilirim
hayır yani ismim gibi pc de amatörüm nasıl yapabilirim bi bigin varmıEkran kartın bu programı destekliyor mu ?
Araştırdın mı bunu
hayır yani ismim gibi pc de amatörüm nasıl yapabilirim bi bigin varmı
Rivatuner oyun içi değerleri kontrol etmek için ekstra olarak kurulan bir yazılım. Afterburner arayüzü ile pek alakası yok.Msi afterburner ı kurarken onuda kurmanız gerekiyor. Yani afterburner i indirdiğiniz zaman o programda iniyor. Sizede rivaturner kurulsunmu diye bildirim geliyor ona evet demeniz gerekiyordu. Yani bende böyle bir sorun yaşamıştım.
CASPER NIRVANAEkran kartınızın modelini söyleyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rivatuner oyun içi değerleri kontrol etmek için ekstra olarak kurulan bir yazılım. Afterburner arayüzü ile pek alakası yok.
Ekran kartı bilgisayar değil.CASPER NIRVANA
Intel(R) HD GraphicsEkran kartı bilgisayar değil