Sağlam İndir'den virüs gelir mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

neoyahu

80+
Reaksiyon skoru
7
Selamlar,
Sağlam İndir sitesinden bir oyun indirdim korktuğumdan ilk baş kurmak istemedim daha sonra virüs total'de dosyaları tarattığımda böyle bir sanırım virüs uyarısı aldım.
CrowdStrike Falcon
Win/malicious_confidence_60% (D)
Sophos
Generic ML PUA (PUA)

Daha sonra Malwarebytes ile 2 kez tarattım temiz,virüssüz çıkıyor. Sonrasında Windows Defender ile tarattım yine temiz çıktı hangisine güvenmeliyim anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• 1.PNG
    1.PNG
    15.3 KB · Hit: 669
Sağlam indire güvenme. İlla korsan indireceksen güvenilir siteler var.

Yıllardır sağlamindir.com dan indiririm.
sadece hoi4 yüklediğimde bilgisayarda yavaşlama oldu.
diğerlerinde sorunsuz oynadım.
ama her crackta trojen vardır.

Bulaşır.
Selamlar,
Sağlam İndir sitesinden bir oyun indirdim korktuğumdan ilk baş kurmak istemedim daha sonra virüs total'de dosyaları tarattığımda böyle bir sanırım virüs uyarısı aldım.
CrowdStrike Falcon
Win/malicious_confidence_60% (D)
Sophos
Generic ML PUA (PUA)

Daha sonra Malwarebytes ile 2 kez tarattım temiz,virüssüz çıkıyor. Sonrasında Windows Defender ile tarattım yine temiz çıktı hangisine güvenmeliyim anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.

AHahhaha orası virüs kaynıyor. Crack indirirsen böyle olur ;)
Daha kurmadım henüz soruyum bilgilenmek istedim virüs total virüslü diyor,malwarebytes ve windows defender temiz diyor.
Windows Defender'e güvenmiyorum ama Malwarebytes yok diyince forum'a sormak istedim.

Kurmadıysan nasıl bulsunlar virüsü :rolleyes:
Setup'u Virüs Total'e dosya ekleme yoluyla attım yani kursam buraya yazmazdım o anlamda.Dosyaları taradığımda sadece virüs total virüslü diyor ama yinede teşekkürler :)

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid
Buralar karışacak.

sağlamindir dışında farklı ve daha az virüs olasılıklı siteler var. Onları bulman gerekli. Ben onlarca crackli oyun indirdim hiç virüs bulaşmadı. :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri