Sağlam İndir'den virüs gelir mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: baid
Winrar ya da 7Zip kullanıyorsan zaten Crack kullanıyorsundur?
Bana cahil dedikten sonra bunu yazman üzücü

Winrar Kullanmakla Crack'in ne alaksı var???????
O cümleyi kurmak için Winrar'ı bile satın almanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana cahil dedikten sonra bunu yazman üzücü
Winrar Sınırsız Deneme sürümüne sahiptir, isteyen alabilir ama satın al seçeneği var ve onu kullandığın zaman tamamıyla her şeyi satın alan bir kullanıcı oluyorsunuz.

• Hahaha

Winrar Sınırsız Deneme sürümüne sahiptir, isteyen alabilir ama satın al seçeneği var ve onu kullandığın zaman tamamıyla her şeyi satın alan bir kullanıcı oluyorsunuz.
İyi misiniz? Deneme sürümü ''crack'' mi olmuş oluyor yani 🤣

Winrar'ın Deneme Sürümü Sınırsız Kullanılabiliyor Bunu Geliştiricileri Bize Sunuyor. Sorununuz Nedir Sizin?

• Muhteşem
İyi misiniz? Deneme sürümü ''crack'' mi olmuş oluyor yani 🤣
Hayır ama her şeyi satın alırım tabirini kullandığınız için bunu da almanızı öneriyorum 🙂

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec
Hayır ama her şeyi satın alırım tabirini kullandığınız için bunu da almanızı öneriyorum 🙂
Her şeyi satın alırım da yazmadım sadece crack kullanmam yazdım 🤦‍♂️
Sizin ciddi bir sorununuz var galiba.

Winrar Bedava Olarak'da Sınırsız Kullanılabiliyor Bunu Geliştiricileri Bize Sunuyor. Sorununuz Nedir Sizin?
Hm, gıcıklık? Boş yapmak ve daha Türkiye'deki siteleri kullanan insanlara sataşmak olabilir, yoksay basıp geç.

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec
Bence sitenin ismi bile değişmeli çünkü yanıltıcı bir isme sahip yaşı küçük birisi inancak değil ben babamdan para istiyorum bana bile diyorki sağlam indir diye bi site var ordan indir boşa para verme diyor bende orası virüslü site falan diyorum yani kısaca ''Site ismi değişmeli''

• Beğen
  • Hahaha
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,379
Üyeler