Cirilla
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Winrar Kullanmakla Crack'in ne alakası var???????Winrar ya da 7Zip kullanıyorsan zaten Crack kullanıyorsundur?
Winrar Kullanmakla Crack'in ne alakası var???????Winrar ya da 7Zip kullanıyorsan zaten Crack kullanıyorsundur?
Winrar ya da 7Zip kullanıyorsan zaten Crack kullanıyorsundur?
O cümleyi kurmak için Winrar'ı bile satın almanız gerekmektedir.Winrar Kullanmakla Crack'in ne alaksı var???????
Winrar Sınırsız Deneme sürümüne sahiptir, isteyen alabilir ama satın al seçeneği var ve onu kullandığın zaman tamamıyla her şeyi satın alan bir kullanıcı oluyorsunuz.Bana cahil dedikten sonra bunu yazman üzücü![]()
WinRAR
WinRAR - the data compression, encryption and archiving tool for Windows that opens RAR and ZIP files. Compatible with many other file formats.www.win-rar.com
İyi misiniz? Deneme sürümü ''crack'' mi olmuş oluyor yaniO cümleyi kurmak için Winrar'ı bile satın almanız gerekmektedir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Winrar Sınırsız Deneme sürümüne sahiptir, isteyen alabilir ama satın al seçeneği var ve onu kullandığın zaman tamamıyla her şeyi satın alan bir kullanıcı oluyorsunuz.
Winrar'ın Deneme Sürümü Sınırsız Kullanılabiliyor Bunu Geliştiricileri Bize Sunuyor. Sorununuz Nedir Sizin?O cümleyi kurmak için Winrar'ı bile satın almanız gerekmektedir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Winrar Sınırsız Deneme sürümüne sahiptir, isteyen alabilir ama satın al seçeneği var ve onu kullandığın zaman tamamıyla her şeyi satın alan bir kullanıcı oluyorsunuz.
Her şeyi satın alırım da yazmadım sadece crack kullanmam yazdımHayır ama her şeyi satın alırım tabirini kullandığınız için bunu da almanızı öneriyorum![]()
Hm, gıcıklık? Boş yapmak ve daha Türkiye'deki siteleri kullanan insanlara sataşmak olabilir, yoksay basıp geç.Winrar Bedava Olarak'da Sınırsız Kullanılabiliyor Bunu Geliştiricileri Bize Sunuyor. Sorununuz Nedir Sizin?
Her cevabında daha çok dibe batıyorsun farkında değilsinHm, gıcıklık? Boş yapmak ve daha Türkiye'deki siteleri kullanan insanlara sataşmak olabilir, yoksay basıp geç.
Hmm Başarılar.Hm, gıcıklık? Boş yapmak ve daha Türkiye'deki siteleri kullanan insanlara sataşmak olabilir.
ben bunun fotoğrafını ilk gördüğümde ödüm kopmuştugit aha bu karıdan indir
Alıntıyı görüntüle
fitgirl repack' in orjinal sitesinden oyun indirirsen virüs gelmez